Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szinte állandóan pisilni...

Szinte állandóan pisilni kell? Miért?

Figyelt kérdés

Kb 3-4 hónapja rengeteget járok pisilni. Mielőtt elmegyek itthonról kB az előtte lévő negyed órában akár 3x is. Reggel az első dolgom a mosdóba menni. Napközben is szinte óránként kell pisilni. Este fogmosás előtt és utána is el kell mennem. Majd lefekszem és kB 10 perc múlva újra, majd mire megint elaludnék megint mennem kell. Éjszaka is 1x/2x kell mennem a mosdóba. Eleinte nem foglalkoztam vele, mert semmi más tünetem nem volt (most sincs), de nagyon zavaróvá nőtte ki magát. Autóval is kB fel óra után még kell állni, a buszozást ne is említsem,milyen nehéz kibírni. Pedig előtte már egy órával nem is iszom. Napi kB 1-2 liternel nem iszom többet, úgyhogy olyan soknak sem mondanám.

Mit tanácsoltok? Hova kell ezzel a problémával fordulni? Valakinek volt ilyen Problémája?

2021. jan. 28. 20:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Urológushoz menj ne nőgyógyászhoz ,hidd el máshogy kezel egy urulogus mint egy nőgyógyász a legtöbb csak azt mondja hogy női hiszti személyes tapasztalat
2021. jan. 28. 21:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 28. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg mondanak ilyet, hogy "ááá,csak női hiszti" ha valaki egy hónapja küszköd ilyen gondokkal?

Na az ilyen az nem orvos hanem sarlatán.

2021. jan. 28. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem is volt ilyen tavaly hogy elmentem mondtam a nőgyógyásznak folyton pisilni kell es es haza kuldott hogy megkérdőkelezi a panaszaimat es adott egy vély nélkül kapható ilyen felfázásra való tabletát (zöld szinű volt de a nevére már nm emlékszem)és utána kaptam beutalót(a házi orvostol) hasi röngenre és kiderült hogy vese kövem van
2021. jan. 29. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:
*hasi ultrahangra
2021. jan. 29. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14-eshez hasonlóan nekem is vesekő okozott ilyen panaszokat. Nekem vagy 10 évig volt vissza-visszatérő jelleggel. Volt, hogy csak a nap egy részében, volt, hogy egy-két napig, hétig, vagy akár hónapig éreztem, volt, hogy 2 évig semmi. Háziorvosnál, nőgyógyásznál, urológusnál voltam, sokszor. Nem találtak semmit. Azt mondták, pszichés. Pszichológusnál is jártam. Idővel valóban lett egy pszichés komponense, mert annyira ráparáztam, hogy ha elindultam itthonról, vagy eszembe jutott, hogy mi lesz, ha rámjön tuti előjött. Ha pedig megnyugodtam, elmúlt. De az alap problém nem oldódott meg. Végül kaptam egy olyan brutális vesegörcsöt, hogy azt hittem, ott maradok. Iszonyú volt. Aztán két napon belül még kétszer görcsöltem be. Elmentem urológushoz, vizeletvizsgálat (katéterrel!, tenyésztésre), röntgen, ultrahang: minden negatív. Arra gyanakodott, hogy csak meghúztam a derekam. Mondtam, hogy higgye el, a vesegörcsöt nem lehet összetéveszteni semmivel. (Neki még nem volt.). Iszonyú, brutális, leírhatatlan fájdalom. Az első görcs után folyamatos vizelési ingerem volt másfél hétig, ahogy jött kifele a kő. Azt hittem, megőrülök. Közben Rowatinexet szedtem No-spaval, sokat ittam és ugráltam. Ezeket az urológus javasolta, ha mégis kő lenne. Egyszer, mikor lábbujjhegyről zökkengettem sarokra, váratlanul megkönnyebbültem, akkor zöttyent a kő a hólyagba. Elmúlt rögtön az inger. Néhány óra múlva kipisiltem 3 db vesekövet. Amiket se az UH, se a röntgen nem látott. Csak mondom, hogy lehet kő attól, ha nem látják. A köveket elvittem az orvoshoz, laborban elemezték az összetételét, tehát igazolt vesekövem van. Igyál sokat,2 l minimum, a Rowatinex recept nélkül kapható, termeszetes növényi terpenoidokat tartalmaz, enyhe vízhajtó, fertőtlenítő hatású és síkossá teszi a húgyutakat, hogy könnyebben kijöjjön a kő. Nekem azt javasolta az orvos, minden hónapban szedjem egy hétig,tényleg nagyon hasznos. Azóta is pisiltem már ki követ, kb.egy évvel később és sokkal könnyebben átvészeltem. Nem mondom, hogy biztosan köved van, nem tudhatom, de lehet az is.
2021. febr. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!