Miért kell pisilni állandóan? Idegesség miatt?
Én egész gyerekkoromban ilyen voltam, kirándulásoknál a szüleim agyára mentem. Megálltunk WC-re, eltelik 3 perc, fordulhatunk vissza. Mivel nem engedtek vissza, ez a feszültség csak romlott.
Mára már tudom kezelni, de ha hosszabb úton vagyok, és tudom hogy nincs WC, be tudok parázni.
Pszichés dolog, pszichológus megfejtene téged. Ami nekem segített, hogy előtte nem iszok tejet, kávét, sok vizet, mert ezektől valóban előjön a pisi ingerem, és csak rátesz egy lapáttal.
Remélem picit tudtam azért segíteni.
Tőzegáfonya tabletta - vagy akár teafőzet is segíthet. (Szintén tőzegáfonya.) Nálam hasonló tüneteket azonnal elmulasztotta.
Ha kevés folyadékot iszol, nem tud a vese kielégítően működni (főleg friss csapvízre gondolok.) Ha a bélműködés lelassul - székrekedéses tünet - akkor az erőlködéstől a hólyag is gyengülni fog és vizelési ingereket közvetíthet...
Felfázás is lehet a háttérben - túl vékonyan, lengén öltözhettél. Pedig ez a nyár kifejezetten HŰVÖS, SZELES IDŐT hozott túlnyomó többségében eddig.
Nem kell túlfoglalkozni ezekkel az ingerekkel, mert tényleg okozhat akár lelki problémát is. Tereld el a gondolataidat más irányba, találj magadnak hasznos apróbb feladatokat, célkitűzéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!