Mekkorának kellene lennie az intimszőrzetnek?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint még túl kicsi vagyok a szőrtelenítéshez. Én kitépték egy szálat és megmértem, 8 cm. Ez mennyire normális? Mármint sokaknak a hajuk rövidebb ennél.2021. jan. 27. 14:43
2/8 Andizsuzsi válasza:
Nincs olyan, hogy "kell". A kívánatos testszőrök hosszát, létét vagy nemlétét mindig az aktuális divat határozza meg. A hosszát, sűrűségét pedig az egyéni genetikai adottságok.
3/8 anonim válasza:
Nincs ideális intimszőrzet hosszúság, akkora amekkorára megnő. De ne izgulj, nem fog leérni a térdedig. Kb gimi tájékán érdemes elkezdeni szőrteleníteni. Addig vagy nyírógéppel rövidebbre vágod, vagy borotválod. De borotválás után szúrni, viszketni fog ahogy nő. Ha mégis borotválod, növekedési iránnyal megegyezően húzd a borotvát. Így kicsit borostás maradsz, de legalább nem fog szúrni annyira, meg benőni. Nyírógéppel nyilván hosszabb lesz, de pont jó ahhoz hogy pl fürdőruhából ne lógjon ki össze vissza. Vagy elmész kozmetikushoz, aki legyantáz.
5/8 A kérdező kommentje:
Miért lenne troll kérdés?
Egyébként nem érdekel a divat, engem nagyon zavar, hogy szőrős, mert szúr és főleg az is rossz, hogy a lábam egy részén is van.
2021. jan. 27. 15:32
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy döntöttem, hogy zsebpénzből veszek borotvát és habot (vagy ami kell hozzá) és leborotválom.
2021. jan. 27. 15:37
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező, arra számíts, hogyha leborotválod lehet, hogy utána nagyon fog viszketni. Szóval nézz utána, hogy hogyan kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!