Hüvelyemben kb. Raffaello-méretű gömb mi lehet? Normális?
A hüvelybemenettől kb 6 cm-re van, ujjammal tapintottam ki.
Kérlek normális válaszokat írjatok, nem igazán értek hozzá. Ha ez számít, szűz vagyok.
Hát, nekem nincs ilyenem, bár nem vagyok szűz, de nem gondolom hogy ennek köze lenne hozzá.
Valamint anatómiailag (orvosdiagnosztikus hallgatóként írom), a vaginában ilyen képlet, ami erre a leírásra illene, nincsen.
Menj el orvoshoz, kérlek.
Nem kívül van, és nem is a falon.
Akkor valószínűleg a méhszáj lesz. Bár én azt az anatómiai ábrák alapján kicsit más alakúnak képzeltem,és azt hittem feljebb van. Bár most a ciklusom 23. napján vagyok, hamarosan megjön, nem tudom, ez befolyásol-e valamit.
Valamint mégegy kérdés: ha ez a méhszáj, akkor abba be lehet nyúlni? Nem éreztem erre alkalmas nyílást bár nem is tapogattam sokáig.
No, akkor megoldódott a rejtély :D az anatómiai ábrák nem 100 százalékig pontosak, szóval teljes mértékig ne alapozz rájuk :)
Elméletileg bele lehet, igen, de nem épp kellemes élmény :) ám ennyire sok a szabadidőd hogy a puncidban kotorászol? :DDD elásott kincset keresel? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!