Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCO+IR és barna folyás egy...

PCO+IR és barna folyás egy hete,mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Tavaly júliusban diagnosztizáltak inzulinrezisztenciával,PCO-val illetve enyhe pm alulműködéssel (3,8 volt a 4,0-hoz képest). Azóta diétázok,mozgok,fogytam is 11-12kg-ot. Persze még mindig fogynom kell,rajta vagyok.

A ciklusom sosem pontos,de mikor az volt 32-33napos volt. Ehhez van beállítva az applikációm is. Na de van hogy 56-60 naponta jön meg. Most vagyok a 42. ciklusnapon. 8 napja narancssárgára,majd 2 napja csoki barnára váltott a folyásom. Borzasztóan betojtam. Baba kizárt,ma reggel teszteltem biztos ami tuti alapon,de persze negatív.

Ez most nagyon nagy bajt jelent? Vagy csak átáll a szervezetem épp és ez inkább jót jelent?

Nődokim elérhetetlen telefonon. Kb 2 hét múlva tud fogadni csak,addig szét idegelem magam maximum. Mondjatok valamit, hogy mi lehet ez kérlek!

2021. jan. 26. 21:09
 1/1 anonim válasza:

Nekem is volt hasonló, ugyanez a hármas betegség is megvolt.

Voltam vele nőgyógyásznál és endokrinológusnál is, mondták, hogy ez a PCOS tünete valószínűleg és ha fogyok, majd elmúlik... Nem múlt el, "cserébe" a mensim totál eltűnt és a barnázást felváltotta a nonstop jelenlévő pecsételő, élénk piros vér. Pont annyi, hogy zavaró legyen.

Én is megijedtem, voltam rengeteg vizsgálaton, de semmit nem találtak. Kértem az orvosomat, hogy csináljunk ezzel valamit, mert hiába tartottam a diétát és mozogtam, ez csak rosszabb lett.

Végül Mercformint írt fel, 8 nap utána a pecsételő vérzés abbamaradt, a következő hónapban pedig rendesen jött meg és azóta is pontos. A fogyásban is segített.

2021. jan. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!