Szeméremajak irritáció folyás nélkül, mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Irritációt, kicsi viszketést érzek a szeméremajakon, csak az egyik oldalon. Intim mosakodót is cseréltem emiatt, ami kicsit javított a helyzeten, majd úja éreztem. Egy hete nem használok mosakodót, el is múlt, most megint érzem. Semmi folyás csak kicsit ki van pirosodva. Volt valakinek hasonló?2019. okt. 14. 21:07
1/3 anonim válasza:
Okozhatja esetleg öblítő is, amellyel a fehérneműket mosod, ösztrogénhiány, de akár a borotválkozás is. Nekem is előfordul néha, hogy kiszárad, az Idelynnek van intim kréme, az elég hatásos. Persze ha nem múlik, akkor gomba elleni vagy más fertőtlenítő hatású krémet érdemes használni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Borotválkozást egy ideje nem végzem meg az Idelyn mosakodóját használtam, az volt az ami kicsit javított. A krémjét lehet kipróbálom majd. Öblítőkből milyet érdemes használni? A bőröm amúgy is érzékeny tusfürdőkre, testápolókra.
2019. okt. 14. 21:39
3/3 anonim válasza:
Vannak hipoallergén öblítők, esetleg a babaruhákhoz szántak,azok jók lehetnek. Én a fehérneműket és a törölközőket ecettel öblítem. Furcsa, de száradás után nem marad benne a szag, igazából tökéletesen szagmentesek lesznek. Az még jó lehet, ha nálad belefér, sokan mosóparfümöt tesznek mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!