Hogy vészelitek át a PMS-t?
Kb úgy, hogy túlélem. Ebben szenvedek énis. Szülésem óta. Rendszeresen. A menszi előtt már úgy durván 10-11 nappal már kezdődik a semmi sem jó/rossz kedv/mély depresszió. Senkivel nem kívánkozkm kommunikálni magamba zuhanok. Nagyon megvisel. Volt , hogy szedtem be nyugtatót...de hisz csak még fáradtabbá tett, hisz ilyenkor legszívesebben az ágyból sem kelnék ki. Csúnyának érzem magam stb. Testileg is erős hasi fájás, olykor a szüléshez tudnám hasonlítani. Néha hányinger, szédülés, hidegrázás..mikor mi :/
Erősen megvisel nemtudok tenni semmit igazából, aki ismer tudja ilyenkor mit össze szenvedek. Eggyütt érzek. Válaszként viszont még egyszer csak annyit tudok mondani, hogy túl kell élni:(
Ligetszépe olaj és sportolás nagyon sokat segített nekem . Az olajból reggel-este 1-1 mokkáskanál .
Úg vettem észre a táplálkozás is hatással van rá ,illetve az is okozhat PMS szerű ,de erősebb,durva tüneteket ha alacsony a progeszteronszint ,érdemes megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!