Hogyan lehetne így megoldani a betét cserélését?
Figyelt kérdés
Anyukám olyat vesz ami nem egyenként csomagolt, összehajtogatott hanem ez a nagy vastag régi fajta ami a legolcsóbb sajnos nekünk ilyenre telik.
Csakhogy ezt nem tudom berakni a zsebembe hanem vinnem kell mindig a táskát és ez nagyon ciki.
Így mindenki tudja miért megyek ki.
2021. jan. 24. 23:55
1/7 anonim válasza:
Tedd el otthon külön zacsikba és úgy tedd zsebre vagy hordj övtasit tedd oda. Lehetne még praktikusan belső zsebet varrni egy két gatyóba és oda tenni
2/7 anonim válasza:
Előtte dugd be a nadrágod korcába vagy tedd be a pólód alá, zsebébe. Egyáltalán nem ciki:) a cikibb az lenne, ha véletlen véres lennél. Ne foglalkozz ezzel, nők vagyunk és ez a velejárója:D
Hidd el nekem cikibb volt az, amikor az osztálytársam előtt kiesett a tampon a kezemből ahogy épp zsebre akartam tenni és indultam ki a mosdóba😂
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Előtte dugd be a nadrágod korcába vagy tedd be a pólód alá, zsebébe. Egyáltalán nem ciki:)
ja, nem ciki, de azért dugja a pólójába...
6/7 anonim válasza:
Milyen az a régi fajta? Nagy vatta darabot vesz vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!