A pajzsmirigyével van valakinek probléma? Mik voltak a tünetek és milyen a kezelés? SOS
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 14:52
1/5 anonim válasza:
"kigűledt" szem amiről én tudok, mint pajzsmirigy tünet
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen jellegű a probléma. A tiroxin túltermelés mellett jellemző, hogy akármennyit eszik a beteg, mégis sovány, szemei kidülledhetnek, hiperaktív - míg ellenkező esetben elhízás, állandó álmosság, ilyesmi. De ha gyanakszol valamire, inkább menj el a házidokidhoz.
3/5 anonim válasza:
Nekem PCO-m van ebben játszik szerepet a pajzsmirigy enyhe alulműködése.
Sok pattanásom volt, ( 26 éves vagyok) gyógyszer mellett vérzészavar, gyenge körmök, hajhullás, enyhe hízékonyság.
Most kapok rá gyógyszert és a bőröm szebb , mint valaha.
4/5 A kérdező kommentje:
Sokat megy a hasam, és nagyon le vagyok fogyva. MIndenki azt találgatja, hogy mi bajom van, de ez már évek óta így van csak vannak hullámvölgyek, most nagyon elhatalmasodott. Néhány napja jobban vagyok, pl, ma egyáltalán nem volt hasmenésem.
A hajam is hullik, de az máskor is előfordult, a legjobban szülés után. de azóta nagyjából Ok.
2010. aug. 15. 21:28
5/5 anonim válasza:
Lisztérzékenység? Akár rejtett? Olvass kicsit utána. Szendi Gábor honlapján is van írva erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!