Kóros lehet, ha menstruáció alatt nagyon gyakran (napi min. 5 alkalommal) kakilnom kell?
Figyelt kérdés
Az előző menstruációm idején volt először ilyen, kb. állandóan olyan érzésem volt, mintha kakilnom kéne, és el is mentem napi 5 alkalommal min., sikerült is produkálnom, tehát nem csak az érzés volt meg.
Most megint elkezdtem gyakran wc-re járni, és már van is enyhe vérzésem. Ma már 3-szor volt nagydolgom, de amikor rámjön az inger, akkor szinte azonnal mennem kell, mert nehéz visszatartani. Normális ez?
2021. jan. 23. 14:27
1/5 anonim válasza:
A hormonok okozzák, normális. Tisztul a szervezet.
2/5 anonim válasza:
Az anatómiai távolságok eleg picik a medenceben. A hugyholyagra raborul a méh, a méh pedig nagyon kozel van a belekhez, a méh izomzatanak az osszehuzodasa hatással lehet a belek simaizomzatara. Teljesen normális.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! :)
2021. jan. 23. 15:10
4/5 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok, itt egy kis anatómia: [link]
Bladder - húgyhólyag
Uterus - méh
Rectum - végbél
Itt lathatod, hogy mennyire atolelik egymást. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem mindig amikor megjön ket napig megy a hasam. Baratnomnek meg olyankor pont szorulasa van. Szoval normalis, ilyenek ezek a hormonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!