Mit gondoltok az eredményről? Hormonvizsgálaton voltam a ciklus 4. napján. Rendszertelenül menstruálok, évi 6-8 alkalommal. Illetve előfordulnak közti vérzések. Uh-án 1 hónapja voltam, Pco jellegű az egyik petefészek, a másikba számos apró tűsző.
Figyelt kérdés
TSH-3.040 mIU/l
FSH-4.3 IU/L
LH-3.2 IU/L
Prolaktin-1355 mIU/l
Ösztradion-174.2 pmol/l
Tesztoszteron-1.870 nmol/l
Éhgyomri glukóz (plazmából)-4.9 mmol/l
60 perces glukóz-5,5 nmol/l
120 perces glukóz-4.2 nmol/l
Inzulin-9.7 mIU/L
Inzulin 60 perc-119 mIU/L
Inzulin 120 perc-62.8 mIU/L
Inzulin rezisztencia (HOMA index)-2.11
2020. jan. 23. 08:26
1/3 anonim válasza:
Enyhe inzulinrezisztenciád van, a TSH-d bár nem magas, azért nem is optimális. Diéta, sport, sze.e. metformin.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez PCOS?Illetve a prolaktin nem túl magas?Aktív prolaktin 1039 mIU/l,A visszanyerés > 60%: a
minta többségében
prolaktin monomert
tartalmaz.
Ez mit jelent?
2020. jan. 25. 10:15
3/3 anonim válasza:
Szia
Megkérdezhetem hogy a prolaktinra kaptál gyógyszert? Nálam is most hasonló helyzet van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!