Fogamzásgátlótól lehet ilyen komoly vérzészavar?
Szép estét mindenkinek!
Mistral fogamzásgátlót kezdtem el szedni,a 21.szem gyógyszeremnél megjött a menstruációm. Ami 3 napja tart és hatalmas,kocsonyás vérrögök vannak benne és nagyon erős.
Holnapra rendelt vissza a dokim,de szerinte semmi komoly.
Eleve erős mensesre kaptam a Mistralt de mèg soha nem volt ennyire erős,durva vérzésem.
Járt mar valaki így az első levél tabletta után?
Köszönöm, ha válaszolsz!
Holnap elvileg csinàlnak egy ultrahangot(de a fogamzásgátló felirása előtt csináltak hüvelyit) A hasi uh. esetleg cisztát mutathat ki?
Utolsó válaszoló: tudom mi a menstruáció,azt is,hogy méhnyálkahàrtya is lehet,de ez ahhoz sok. Minden alkalommal van benne,de most sokszor és sok.
Köszönöm a tanácsodat,nem a fogamzásgátló hatása miatt,hanem a menstruációm csökkentésére kaptam,és pont AZ ellenkezőjét váltotta ki. Igy a továbbiakban Nem szeretném szedni... A mioma hüvely uh-val nem mutatható ki? (Bocsánat a tudatlanságomért) Mert 1 hónapja néztek meg úgy és semmi elváltozás nem volt és a rákszűrés is rendben volt.
Attól tartok,hogy holnap a doki a tablettára fogja majd,hogy az elején ilyen. De en igy nem szeretném szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!