Menstruáció előtt vannak tüneteid, amiből tudod, hogy nemsoká megjön a havi vérzésed? Ha igen kb hány nappal előtte?
Figyelt kérdés
pl. gondolok pattanásokra, hasgörcs, derékfájás stb...2010. aug. 15. 12:48
2/13 anonim válasza:
Derekam majd leszakad, ez már 2 nap múlva jelentkezik, aztán egy kis hasfájás.. és utána jönnek a pattik:S
3/13 anonim válasza:
Nálam legalább 3-4 nappal előtte jelentkezik kis hasfájás, haspuffadás, idegesség stbstb. Szóval az általános jelek. Sajnos elég idegesítő tud lenni, mert már onnantól kezdve mindig olyan érzésem van, hogy bármelyik percben megjöhet.
4/13 anonim válasza:
fáj a hasam úgy 2 nappal előtte,néha pattanásaim is vannak,meg kb.egy héttel előtte már ingerült vagyok és érzékeny a szagokra,mint aki terhes
5/13 anonim válasza:
Egy héttel előtte ideges vagyok, bőr alatti pattanások keletkeznek, picit megnő a mellem, érzékeny és picit fájnak a mellbimbóim.
6/13 anonim válasza:
kb 5-6 nappal előtte mindig elbőgöm valami teljesen jelentéktelen dolgon.
Hasgörcs, pattanások nem mindig vannak, de a sírás az eddig sosem maradt ki :)
20/L
7/13 anonim válasza:
pattanások sokasága
édesség kívánat (de nagyon durván)
hisztérikus vagyok
ideges leszek hamarabb
8/13 anonim válasza:
nekem semmi:) csak előtte pár nappal megérzem h na mostanság fog megjönni:) 16l
9/13 anonim válasza:
1 héttel előtte elkezd fájni a mellem
10/13 anonim válasza:
1 héttel előtte kezdődnek a tünetek kb...először csak a mellbimbóm fáj, utána már az egész mellem (+ tele lesz csomókkal). Utána a derekam kezd marhára fájni és kijönnek a pattanásaim..meg hisztis leszek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!