Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 hete kesik fogamzasgatlo...

4 hete kesik fogamzasgatlo mellett a verzesem . A doki endomentrium vastagsagra 4.1 mm irt . Nem keves?

Figyelt kérdés
Holnapra varom a megvonasos verzest. De a doki azt mojdta ez johet akar 2 het mulva ism de addig ne szedjem a gyogyszert meg nem jon meg. Valaki volt mar hasonlo cipobe?
2021. jan. 20. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Megkavart valamit a fogamzásgátló nálad.Ezért nem szedem,Isten őrizz.4,1 mm méhnyálkahártya vastagság normális attól függően hogy a ciklus melyik felében tartassz amit nem lehet tudni így hogy 4 hete késik a menzeszed.Annyit mondok hogy ha megjön hagyd rá a fogamzásgátlót,mert csak bekavar.Védekezzetek máshogy mert később ha babát szeretnél lehet nehezen fog sikerülni a több éves gyógyszerezés miatt.Nem feltétlen okozhat gondot a teherbeesésben de látod nálad már valószínű valamit nagyon megkavart.A helyedben nem kockáztatnám meg hogy később nehezen essek teherbe.Az orvos csak mondott valamit vagy tippje sincs hogy most ez mi?
2021. jan. 20. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy varjak meg megjon . Holnapra varom. Annyit mondott hogy lehet csak 2 het mulva fog megjonni. Pedig holnap megint a megvonasos verzes jonne. Annyit mondott hogy varjak meg nem jon neg addig ne szedjem a tabit. Az elso verzeses napon vegyem be az elsot . Vissza sem rendelt. Semmi nem volt csak ultrahang. Annyit mondtam neki hogy fokozodott a huvely valadek. Erre rabiggyesztett egy gombas fertozest. A kup miatt. Persze meg egy jo tanacsot kaptam hogy meg nem jon meg kezzel labbal vedekezzek
2021. jan. 20. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdekes.Mondom én hogy a fogamzásgátló jól bekavart.Én még nagyon régen Yadine-t szedtem 1-2 hónapig,de én nem szedtem tovább mert állítólag ha sokáig szedik a méhnyálkahártyát nagyon elvékonyítja a hormontartalma miatt és az mire helyreáll ki tudja mennyi idő.Ez azért lényeges mertha egyszer babát szeretnél vékony nyálkahártyával nehezebb a teherbeesésed.Tudom nem akarsz jelenleg babát de később még akarhatsz.Szerintem ha megjön úgy csináld ahogy az orvos mondta és utána hagyd abba.Persze az orvost kérdezd meg az abbahagyásról.Máshogy védekezzetek.Mit szedsz?Mi a neve a fogamzásgátlódnak?
2021. jan. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!