4 hete kesik fogamzasgatlo mellett a verzesem . A doki endomentrium vastagsagra 4.1 mm irt . Nem keves?
Figyelt kérdés
Holnapra varom a megvonasos verzest. De a doki azt mojdta ez johet akar 2 het mulva ism de addig ne szedjem a gyogyszert meg nem jon meg. Valaki volt mar hasonlo cipobe?2021. jan. 20. 10:15
1/3 anonim válasza:
Szia!Megkavart valamit a fogamzásgátló nálad.Ezért nem szedem,Isten őrizz.4,1 mm méhnyálkahártya vastagság normális attól függően hogy a ciklus melyik felében tartassz amit nem lehet tudni így hogy 4 hete késik a menzeszed.Annyit mondok hogy ha megjön hagyd rá a fogamzásgátlót,mert csak bekavar.Védekezzetek máshogy mert később ha babát szeretnél lehet nehezen fog sikerülni a több éves gyógyszerezés miatt.Nem feltétlen okozhat gondot a teherbeesésben de látod nálad már valószínű valamit nagyon megkavart.A helyedben nem kockáztatnám meg hogy később nehezen essek teherbe.Az orvos csak mondott valamit vagy tippje sincs hogy most ez mi?
2/3 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy varjak meg megjon . Holnapra varom. Annyit mondott hogy lehet csak 2 het mulva fog megjonni. Pedig holnap megint a megvonasos verzes jonne. Annyit mondott hogy varjak meg nem jon neg addig ne szedjem a tabit. Az elso verzeses napon vegyem be az elsot . Vissza sem rendelt. Semmi nem volt csak ultrahang. Annyit mondtam neki hogy fokozodott a huvely valadek. Erre rabiggyesztett egy gombas fertozest. A kup miatt. Persze meg egy jo tanacsot kaptam hogy meg nem jon meg kezzel labbal vedekezzek
2021. jan. 20. 14:17
3/3 anonim válasza:
Érdekes.Mondom én hogy a fogamzásgátló jól bekavart.Én még nagyon régen Yadine-t szedtem 1-2 hónapig,de én nem szedtem tovább mert állítólag ha sokáig szedik a méhnyálkahártyát nagyon elvékonyítja a hormontartalma miatt és az mire helyreáll ki tudja mennyi idő.Ez azért lényeges mertha egyszer babát szeretnél vékony nyálkahártyával nehezebb a teherbeesésed.Tudom nem akarsz jelenleg babát de később még akarhatsz.Szerintem ha megjön úgy csináld ahogy az orvos mondta és utána hagyd abba.Persze az orvost kérdezd meg az abbahagyásról.Máshogy védekezzetek.Mit szedsz?Mi a neve a fogamzásgátlódnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!