Fogamzásgátló mellett mik a terhesség jelei?
Sziasztok,
Igazából azért kérdem mert volt megvonásos vérzésem viszont ezután is még megvannak duzzadva a melleim, fáradékony is vagyok, ingerült is. Természetesen megyek tesztet venni már csak megnyugtatásomért is. Aki tabi mellett esett teherbe nektek mi volt a tünete? Elmaradt a vérzés? Egyáltalán ilyenkor lehet megvonásos vérzés??
Természetesen lehet ugyanúgy megvonásos vérzés akkor is, ha teherbe estél. A kettő nem zárja ki egymást.
Bár én nem estem teherbe gyógyszer szedése mellett, de gyakran voltak ilyen tüneteim. Mellfeszülés / fájdalom, és gyakran szédültem, hányingerem is volt. Szóval ez nem feltétlen annak a jele.
Ha a gyógyszert megfelelően szedted, nem volt hasmenés/hányás, és nem kellett antibiotikumot szedned, akkor viszonylag kevés az esélye a terhességnek.
A kérdező vagyok.
Köszönöm szépen a válaszod!
Igen megfelelően szedem. Természetesen tudom hogy ezek a jelek nem egyértelmű jelek de azért kíváncsi vagyok van-e esetleg kimondottan ami erre utal. Ma csináltatok egy tesztet és akkor minden kiderűl legalább megnyugszom én is :)
Szívesen :)
Akkor szerintem nincs okod aggódni, de persze csinálhatsz tesztet, ha az megnyugtat. Én is csináltam anno, mikor sokszor rosszul voltam. :)
Régóta szeded a gyógyszert , vagy váltottál mostanában?
Szia,
Csináltam és negatív lett viszont még mindig megvannak dagadva a melleim. 16 éves korom óta most 24 vagyok 1x váltottam gyógyszert.
Szia! :)
Akkor jó.
És máskor nem tapasztaltál ilyesmit?
Mert én szinte állandóan amíg szedtem.
Szia,
Nem igazán sőt nem is emlékszem rá, hogy ilyen lett volna maximum arra, hogy kb 1 vagy 1,5 héttel előtte vannak ezek a "tünetek" . Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem fordulhatnak elő olyan "tünetek" amik eddig nem voltak mint pl ez. Az ember teste változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!