Normális, hogy mostanában minden menstruációnál nagyon görcsölök?
Figyelt kérdés
Eddig soha az életbe nem görcsöltem, ha megjött. Ugyanolyan jól voltam mint máskor, szerencsésnek is mondtam magam emiatt. Viszont ez már a 2. vagy a 3. olyan menstruáció, hogy iszonyúan görcsölök. Én tényleg úgy érzem belehalok annyira szenvedek tőle. Hogy hogy eddig soha nem volt ez, és miért pont most jött elő ez a probléma? És most már minden alkalommal ez lesz vagy lesz még megint olyan időszak, amikor nem fog fájni? 16l
(Amúgy mostanában sokat stresszelek menstruáción kívűl is, lehet, hogy köze van a stressznek hozzá, hogy ennyire görcsölök. Mert amikor nem menstruálok akkor is stresszelek, de akkor nagyon minimális görcseim vannak a stressz miatt, az sokkal elviselhetőbb).
2021. jan. 16. 00:13
2/5 A kérdező kommentje:
Hetek óta nem mentem ki a házból, szóval nem hiszem.
2021. jan. 16. 00:27
3/5 Angel3000 válasza:
Szia! A fajdalmas görcsökkel járó menstruáció gyakori probléma. Hatásos görcsoldó a No-Spa, amely közvetlenûl a fájdalom okát, a görcsöt szûnteti meg. Ajánlom figyelmedbe : Ethel Sloane A nô biológiája cimû könyvet. Az erôs fájdalom megszûntetèsère javallott alhas ès a derèk masszirozása majoránna, ánizs ès citrusfa olajával, naponta kètszer a következô vèrzès várható idôpontjától visszafelè számitott tizedik naptól kezdve. Az olajat higitsad fel vivô olajjal ( fèl csèsze vivô olajhoz adjunk fèl teáskanálnyi illóolajat). Jót tenne ha nagy adagban C vitamint (500 mg) vennèl be, továbbá B, E, A vitamint. Fontos a Cink, kalcium ès a magnèzium bevitele táplálèkkal. 3x4 tabletta 10 mg B1 vitamin, 3x2 B6 vitamin, 3x2 Polybè, naponta 2 kapszula A vitamin ès E vitamin. Cinkforrás: tojás, lencse, borsó, bab, barna kenyèr stb. Magznèziumforrás: búzakorpa, szójaliszt, búzacsira, mogyoró stb. kalciumforrás: dió, bab, borsó,lencse, mazsola, tejtermèk, mák, káposzta, szezámmag stb. Persze a stressz is hozzájárul a tûneteidhez. Minden jót!
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a gyógyszeres megoldás nekem nem jó, mert nem tudok gyógyszert lenyelni. Sokszor szenvedek emiatt, mert nem tudom a kapszulás gyógyszereket egybe lenyelni, szóval az én helyzetem emiatt nehezebb. De a többi tippet, meg a C vitamint kipróbálom. Köszi!
2021. jan. 16. 01:37
5/5 anonim válasza:
Lehet ezzel orvoshoz kell fordulni, mert nem normális, hiába állítják be annak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!