Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szedhetek Urzinol tablettát...

Szedhetek Urzinol tablettát ,,csak úgy"?

Figyelt kérdés
2 hete felfáztam (hólyaghurut), és sajnos többször előfordult ez már velem. Figyelek a megelőzésre, jó egy éve, 1,5, már nem is volt ilyen bajom, most mégis előjött. A probléma az, hogy az enyhébb tünetek nálam nincsenek/nem érzem őket, csak mikor már nagy a baj, véreset pisilek, stb. Most is egyből mentem orvoshoz, kaptam Ciprinol nevű antibiotikumot, beszedtem, a tünetek elmúltak, de félek, hogy nem teljesen gyógyultam meg, csak nem érzem az enyhébb tüneteket. Ezért, hogy ne térjen vissza, nyilván sok folyadékot, teát iszom (alapból is sokat iszok), de szeretnék medveszőlőlevél teát inni és arra gondoltam, hogy szednék inkább Urzinolt, mert ez úgyis medveszőlőlevél készítmény (nyilván akkor ilyen teát már nem innék). A kérdésem, hogy így is szedhetem, hogy nem feltétlenül vagyok ,,felfázva" vagy inkább csak teát igyak?

2021. jan. 14. 13:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Semmi baj nem lesz belőle, az antibiotikumot végig szedted, most jöhet egy Urzinol kúra. Csináld azt végig, és utána minden nap szedj tőzegáfonyát. Naponta szedésre jó a Jutavit, probléma esetén kell az Idelyn.

A Vagilact nagyon jó, heti 1* érdemes egyet elhasználni, vagy mensi után 1-2t.

Nem tudom használsz-e intim mosakodót, de én 2t használok: Dm sajátmárkás mindenmentes Jessa, a zöld dobozos. Naponta használom.

Nagyon fontos hogy minden nagywc után mosakodj meg intim lemosóval mindenhol, ha van rá lehetőséged.

Ha meg fertőzés van, a Lactacyd antibakteriális kakukkfüves lemosó a legjobb.

Ha ezeket mind betartod, akkor jól leszel.

Nekem is beváltak.

2021. jan. 14. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Na, pontosan így gondoltam én is az Urzinolt és a tőzegáfonyat is, köszi szépen mindent, nagyon aranyos vagy!:)
2021. jan. 14. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, jobbulást! :)
2021. jan. 14. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Tenyesztest csinaltak? Mert lehet azért tér vissza mindig mert nem megfelelő antibiotikumot kapsz ami max legyengiti de nem öli meg teljesen a bacikat. Az Urzinol nagyon jo választás
2021. jan. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!