Szedhetek Urzinol tablettát ,,csak úgy"?

Oké akkor úgy fogalmazok hogy szedni sem lehet medveszőlőlevelet huzamosabb ideig (Urzinolban az van). Kúra szerűen természetesen lehet. Én a helyedben végigcsinálnám a medveszőlő kúrát kb 5 napig, majd vennék Idelyn Max tőzegáfonya tablettát, a legerősebbet, és végigszedném.
A zöld tea is jó vízhajtó. És ami fontos, hogy használj tejsavas kúpot, mert a hüvelyből is kerülhetnek fel bacik.

De, jó lesz az Urzinol mert az koncentrált hatóanyag.
Milyet szedtél a tőzegáfonyából? Az Idelynben van a legtöbb hatóanyag ahogy néztem.
A D-mannózról hallottam jókat, szerintem érdemes megpróbálni, csak nagyon drága :S
Tejsavas kúpot érdemes rendszeresen használni.
Amúgy Ureaplasmára, Micoplasmára voltál már tesztelve? Nálam az okozott sűrű felfázást.
Én sima JutaVit-et szedtem, nem Idelynt. Ennek ellenére szerinted legyen inkább most az Urzinol, akkor bajom nem lehet tőle, ugye?
Igen, minden ilyen baromi drága sajnos.. :((
És akkor a kúpnak jó a Vagilact Q?
Nem, de már vagy 2 éve most fáztam fel ismét, szóval szerintem csak nem figyeltem oda rendesen a megelőzésre. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!