Visszatérő hüvelyviszketes vajon mitől?
Sziasztok!
Nagyjából egy éve állandó visszatérő hüvelyviszketésem van szex után. Teljesen mindegy hogy óvszert használok-e vagy sem, többször ki lettem kezelve gyogyszerekkel, huvelykupokkal amik után szépen el is múlik de amint lefekszem valakivel újból kijön. Általában az aktus után pár napra rá jelentkezik a viszketés. Az elmúlt egy évben nem állandó partnerrel éltem szexuális életet(nem, nem dugtam minden hétvégén buliban ,osszesen 3 emberrel feküdtem le és mindegyik kapcsolatnak indult) és mindegyiknel rendre kijött a viszketés. Voltam orvosnál is vett kenetet gomba negatív volt.. Nem mondott rá semmit csak azt hogy elvileg a gyenge immunrendszer okozhat ilyet hogy odalent érzékeny vagyok... Na de kérdem én akkor mit tehetek hogy ne jöjjön ki állandóan, már rettegek szexuális életet élni mert félek újból és újból viszketni fog... Tudtok esetleg valami krémet vagy bármi bevált módszert amit tudok alkalmazni akár szex előtt akár szex után hogy ne viszkessen? Már nagyon elvagyok keveredve...
Köszönöm előre is.
orál által is el lehet kapni sokmindent
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!