Mitől lehet még hüvelyviszketés?
Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, de elég öreg, nem tudom mennyire tudja mit csinál. Az a lényeg hogy már több hónapja hüvelyviszketésem van. Ezeket használtam eddig:
Pimafucin krém
Canesten Kombi
Macmiror komplex kapszula és kenőcs
Sumamed (clamydiára gyanakodott)
Dalacin hüvelykrém
Fenistil krém
Egy tenyésztés után: Aktil tabletta
Gynoflor hüvelytabletta
Most megint visszamentem, mert még mindig nem múlt el, de most újra a Macmirort kaptam, és megint nem hat semmit. Próbáltam natúr joghurtos & teafaolajos tampont, de az sem segített.
Teljesen el vagyok keseredve. Folyásom nincsen, max normális mennyiségű és állagú. Allergia sem lehet, se hüvelyszárazság, se sok intim mosakodás, a barátommal se voltam úgy együtt már hónapok óta emiatt. Most már tényleg nem tudom mit csináljak.
Tapasztalataitok alapján mitől lehet még ez?
Betadine kúpot szerintetek megpróbálhatom erre?
És? Mit mondott az orvos? Gomba vagy baktérium?
Mert ezek elég vegyes készítmények, pedig nem mindegy...
Az én tapasztalatom a következő: hónapokon keresztül kezeltek a kórházban, úgy hogy még 4 hónap után se tudták mi okozza a viszketést. Semmi más problémám nem volt. Megelégeltem, elmentem egy maszek orvoshoz. Ő azt mondta az ég világon semmit nem lát, ami problémás lenne. Kiderült, hogy az ok pofon egyszerű. Nagyon stresszes időszakom volt, szóval figyelek abban a szituációban, amiben ideges szoktam lenni. Az öblítőt lecseréltem sensitiv-re. A betegség csak a fejemben létezett. Mióta nála jártam elmúlt a viszketés. A biztonság kedvéért ajánlotta a Vitagyn C-t.
Szerintem nézz más orvost.
A tenyésztés kettő bélbaktériumot mutatott ki. De volt közben hüvelygyulladásom is, méhnyakgyulladásom, gombám. Most nem tudom mi van mert már hónapok teltek el és nem vizsgált meg legutóbb, de egyszerűen semmi se jó rá. :( a Macmiror elvileg gombára és baktériumra is jó, mégis mikor érzem hogy feloldódik akkor mégjobban, szinte elviselhet3tlenül viszket.
Lehet tényleg rástresszelek, mert ha belegondolok hogy mennyire akarom már hogy elmúljon még a pityergés is rámjön. De az is lehet hogy magánorvoshoz fogok menni. Csak úgy fura már másikhoz menni, hogy hónapok óta egy doki kezel, és átmegyek egy másikhoz kb 10 lelettel. De ha legközelebb sem vizsgál meg akkor tényleg nem megyek többet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!