Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Mindjárt megbolond...

Mit tegyek? Mindjárt megbolondulok annyira fáj a hasam

Figyelt kérdés

Ma megjött és nagyon fáj a hasam, nem vagyok hasfájós általában. Már vettem be egy szem nospát de nem lett jobb semmivel, mit ajánlotok mit tegyek

16/L

2021. jan. 12. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Melegvizes palackot tudsz a hasadra helyezni ami enyhítheti a görcsöt.Vagy,ha szüleid hívnák a háziorvost és íratnának fel Flector port az még segíthetne.
2021. jan. 12. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Nospa önmagában nem elég.Kell mellé algoflex vagy bármilyen másik fájdalomcsillapító

#1-es voltam

2021. jan. 12. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az Advil ultra forte+nospa be szokott válni. Takarózz be jó melegen, igyál egy finom teát, próbáld lassan venni és lassan kifújni a levegőt
2021. jan. 12. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Eleve a nospa-ból is két szem a szokásos adag (vagyis 80 mg, nézd meg a dobozon, valószínűleg egy szem az 40 mg). Ha menstruációs fájdalomra kell, akkor még szokták kombinálni fájdalomcsillapítóval, pl. 400 mg ibuprofen. Ez van az algoflexben, az advilban, de olcsóbban is megkapod más gyártók termékeként. A felszívódási sebesség lehet más attól függően, hogy milyen formában veszed be.

A flector másik hatóanyag, az tényleg receptköteles.

2021. jan. 12. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Maszti segít
2021. jan. 14. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!