Endometriozisban szenvedek, mit tegyek?
Nincs természetes módszer, de még csak gyógyszer sem. Nekem volt már műtétem. Kiszedtek egy cisztát és az összenövéseket is eltávolították. Nekem leginkább a beleken volt. Ha gyereket szeretnétek, akkor pedig jobb minél előtt túlesni a műtéten. Laparaszkópiával csinálják, pár napig kell csak kórházban lenni, gyors a felépülés.
De ha sok összenövés van, akkor gyerekvállalástól függetlenül fontos eltávolítani, nehogy kárt tegyen valamiben és sürgősségi műtétre legyen szükség.
Igen, tudom. Azért is írtam hogy ez inkább arra van hogy ne legyen menstruáció.
Nekem egyébként szinte az összes mellékhatás jelentkezett tőle, lett egy ciszta a petefészkemben, 1 hónapig véreztem is. Aztán leállított róla az orvos 3 hónap után de szerintem nem kellett volna, hiába voltak mellékhatásaim (azok elmúltak volna).
Nekem depresszió és hízás nem volt tőle hálisten.
Viszont a lábaim nagyon fájtak, véreztem, a hasam is fájt, de szerintem szép lassan elmúltak volna.
Azért azt tudni kell hogy a mesterségesen bevitt hormonok közül egyik sem jó, még a fogamzásgátló sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!