Mennyire fájdalmas a menstruáció endometriózisnál?
Nekem változó mennyire visel meg, de leggyakrabban fájdalomcsillapítóval elmúlik, (nem a legerősebbeket szedem, sima algofelx, algoflex m elég szokott lenni) talán évente 2-3 alkalom, amikor lassabban hat a gyógyszer, jobban megvisel..Van ismerősöm akinek semmi nem vált be csak a foggátló, mert felkelni sem tudott az ágyból...Januárban jutok el nőgyógyászhoz, nem pont ezzel a panasszal, csak érdekel, kinek mi a tapasztalata
Köszönöm a válaszokat :)
Egy barátnőmnek volt endometriózisa. Elmondása szerint olyan fájdalmai voltak, hogy még a kanalat sem tudta megfogni, ezért a férje segített enni.
Ha egy alflofextől elmúlik a fájdalom, akkor az sima menstruációs görcs, nyugi.
Nekem Endometriózisom van.
Nem minden hónapban elviselhetetlen, meg lehet már hozzá is szoktam kicsit, de van olyan hónap 3-4 havonta konkrétan úgy érzem bekómálok...
A legerősebb apranax segít csak. Lefekszem és bealszom olyankor.
Köszönöm szépen
2-es nem műtetted még meg magad ha szabad kérdeznem? :)
Nem mert mikor kiderült, rá fél évre teherbe estem, pedig műtét nélkül nem nagyon reménykedtem.
Most 3 hónapos a picur, most jött meg 1 hete ismét, alig fàjt...
Kiváncsi vagyok a következőkre.
Nálam nagyon durva, hirtelen rámtörő, extrém alhasi fájdalom volt és teljesen független volt a menstruációtól. Konkrétan, mintha tűzes vasat forgattak volna bennem. Volt, hogy be is pánikoltam, mert szó szerint majdnem megvesztem a fájdalomtól. Lelkileg is teljesen tönkretett, néha a fájdalomcsillapítóra töményet ittam, csak hogy kiüssem magam.
De ez mindenkinek más. Mikor megműtőttek szintén egy endóssal kerültem egy kórterembe és neki "csak" annyi volt a tünete, hogy véreset székelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!