Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az intim lemosóval csak...

Az intim lemosóval csak kívülről kell, vagy be is kell nyúlni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szigoruan csak is kivulről
2021. jan. 6. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem javaslom az ilyen termékek használatát, mert nagyon gyakran allergiás reakció léphet fel.

Ilyen érzékeny területre kemikáliákat használni kockázatos.

Tapasztalatból mondom, nagyon kellemetlen, hosszas viszketés és fájdalom léphet fel.

Egyébként csak kívülre szabad, de ismétlem, nem javaslom!

2021. jan. 6. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
A hüvelyünk azért is váladékozik hogy az esetleges szennyeződéseket kilökje, amennyiben kellemetlen szagot érzel mosakodás után is az azt jelenti valamilyen fertőzésed van. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, bocsi, csak jobb ha tud ilyesmit is az ember :)
2021. jan. 6. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

2-es, attól mert neked nem jött be attól még mást ne beszélj le róla.

Én csak intim mosakodót használok és semmi bajom tőle, szeretem.

Belülre tilos, nem kell ott kimosogatni, megoldja azt a hüvely saját maga.

2021. jan. 6. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Én csak segítőszándékkal saját és több ismerős által tapasztalt irritációra szerettem volna felhívni a figyelmet.

Egyáltalán nem ritka, hogy nem jól reagál ezekre a szervezet.

Gondoltam figyelmeztetem, hogy legalább olyan szituba ne kerüljön, hogy ki sem próbálja, mielőtt mondjuk pasival készül együttlenni, és neki is rosszul reagál esetleg a teste, akkor aztán vége a 'bulinak'.

De egyébként szerintem, ha rendszeresen, alaposan mosva van természetes alapú szappannal/tusfürdővel ott lent, akkor is tiszta tud lenni, és nem szaglik.

Semmi szükség külön ilyen drágább, kockázatos szerekre.

De persze mindenkinek szíve joga mit használ. Én csak segíteni akartam.

2021. jan. 6. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj a természetes szappannal/tusfürdővek hogy bár lehet kisebb az esélye a bőr irritációnak, ezeknek nem megfelelő a phja. A női nemiszerv phja enyhén savas míg a szappanok tusfürdők, a természetes alapúak is kissé lúgosak, de ha még semleges is, az sem megfelelő feltétlen ilyen célra hosszú távon. A testünk más felületén ez nem okoz gondot, de odalenn ezt is figyelembe kell venni :)
2021. jan. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!