Fülszúrásnál jó ha a tűt körömlakk lemosóval
megtörölgetem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 14:47
1/7 shoona:D válasza:
főzd ki,vagy tűzzel fertőtlenítsd :)
2012. jún. 30. 15:00
2/7 anonim válasza:
Nem jó, és ne főzzön semmit, ha már mindenképp magadnak szúrod ki szánj rá 10 Ftot és vegyél patikában steril tűt. És igen, kiadják, mert mindig van valaki, aki szentül hiszi, hogy nem.
2012. jún. 30. 15:05
3/7 anonim válasza:
A steril tu a legjobb, de ha nincs inkabb alkohollal( 100%os), ha mas nincs inkabb palinkaval vagy arclemoso tonikkal csinalnam ( olyanokkal ami fertotlenit). :)
2012. júl. 2. 06:30
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy már elkésve mondom, mert megcsináltad a folyamatot, de szerintem inkább ne magadnak szúrd ki a füled. Rengeteg bizsu boltban kilyukasztják neked. Én nekem pl. 3. osztályos koromban lyukasztattuk ki a fülemet a Bijou Brigitte-ben, csak a fülbevaló árát kellett kifizetni. Igaz, az 2000 ft volt, de vmi speciális anyagból volt, hogy ne fertőződjön el a lyuk, meg ilyesmi. Meg ott gyorsan megvan, fél másodpercig fáj (komolyan) utána meg már nem is, és ha magadnak csinálod, akkor meg kitudja meddig szenvedsz mire átszúrod. De te tudod :)
2012. júl. 2. 13:06
5/7 Daaaaavid válasza:
Kedves Kérdező!
Jómagam televagyok fülbevalóval és piercingekkel, és csak nyomatékosítani tudom a STERIL tű használatát!
A fülszúrás viszonylag egyszerű dolog, otthon is megy ne félj, igazából mindent meglehet otthon kivétel a nyelvet!!!
AZZAL NEM SZABAD OTTHON TUDATLANUL PEPECSELNI MERT NAGY BAJ LEHET BELŐLE!
Én az össze pc-met magamnak csináltam kivéve a nyelvemet.
Remélem segítettem!
2012. júl. 3. 11:18
6/7 EagleHUN válasza:
A körömlakklemosó nem jó fertőtlenítő helyett.
A patikában kaphatsz steril tűt, vagy betadint/oxicortot stb... a normál tűdhöz.
2012. júl. 4. 09:47
7/7 Nenah válasza:
egyet értek a steril tű,magyarán branul tű-re szavazókkal.
nekem is azzal szúrták mindig a piercingjeimet :)
sőt a nyelvemet is,de ez már nem lényeg....
könnyebb volt ugye a rajta lévő szilikon csövecske miatt,ha bele akarod húzni a piercinget vagy a fülbevalót.Ha normál tűvel szúrnád,akkor ugye ki kéne húzni,hogy a fülbevalót beledugd és általában (kb.89%-ban) elkezd vérezni a füled és akkor már az istenért se találod meg a lukat :) :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!