Hiába mosom meg mindennap a lábam, ha letelik a 8 óra utána mindig nagyon büdös a lábam a munkás cipő miatt. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Mondjuk az egy jó megoldás lenne ha nem dolgoznék és itthon járkálnék papucsba, de sajnos nekem dolgozni kell😅2021. jan. 5. 07:03
11/14 anonim válasza:
#10-es.
Azért gondoljam át?? Te mégis miért kötekedsz? Nem azt írtam, hogy spray ilyesmik nem használNAK általánosságban, hanem hogy nem használTAK, tehát nálunk nem jöttek be. Remélem érzed a kettő közötti különbséget. Tapasztalatomat írtam le.Istenem 🙄
12/14 A kérdező kommentje:
Na most keltem srácok, éjszakás voltam😅
Elolvastam mindenki válaszát és szuper dolgokat írtatok.
Sajnos a cipőt nem cserélhetem le.. elő van írva, hogy ilyen cipőben kell dolgozni, mást nem engednek sajnos..
Kipróbálom majd azokat a dolgokat amiket írtatok!😊
2021. jan. 5. 15:15
13/14 anonim válasza:
A munkáscipőnek is bőrből kellene lennie, és pamutzoknit kell hordani, nem műszálast, akkor nincs lábszag.
14/14 anonim válasza:
Ha mindenképpen valamilyen gumi munkáscipőt kell hordanod, ami nem szellőzik, akkor legalább a zoknid legyen tiszta pamutból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!