Normális ha a barátnőm éjszaka 3x is kimegy pisilni?
Figyelt kérdés
Én 1x sem kelek hogy pisilnem kéne. Ő kel 3x is egy éjszaka.
Van olyan amikor lefekszik 30perc és már megy pisilni. Pedig lefekvés előtt mindig pisil.
2021. jan. 3. 23:03
1/6 anonim válasza:
A nők már csak ilyenek. Nem gond, az enyém is.
2/6 Angel3000 válasza:
Szia! Nem normális! Vigyeld el orvoshoz! Minden jót!
4/6 anonim válasza:
Én sosem mentem ki éjjel pisilni még, az elmúlt közel 40 évemben. Szóval szerintem nem normális. Szerintem is felfázott.
5/6 anonim válasza:
4mindenki más nem bizto hogy felfázott..
én 4x szoktam de óránként inkább nem felfáztam cssak pisilnem kell ennyi..
szóval szerintem normális
6/6 anonim válasza:
Én csak akkor felkelni arra, hogy pisilnem kell, ha közvetlen lefekvés előtt ittam. Ne igyon alvás előtt 1-2 órával már semmit és akkor nem járkál pisilni. Ha igen, akkor lehet a veséjével van valami. Az egy dolog, hogy a nők már csak olyanok, hogy 10 perccel ivás után mennek pisilni(én is), de éjszaka többször erre kelni bosszantó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!