A baratnőm szegyelli elottem hogy megvan neki a havi es azt is hogy mikor öltozik akkor ne lassam hogy be van neki ragasztva a betet(pellus) miert van ez ? pedig elottem nem kellene szegyelni masoknal is igy van ez
A betét nem pelus.
A barátnőd pedig egy éretlen kislány ha a menstruációt cikinek találja.
Az alapján hogy "pellus"-nak nevezed a betétet, gondolom 14-15 évesek vagytok max. Ilyen korban még cikinek éreznek a lányok egy teljesen természetes folyamatot, főleg hogy a szintén anyilag éretlen pasijuk lepelusosozza őket, ez még dob a szégyenérzeten.
Csak nem a pelenkafétises tért vissza?
Egyébként hiába természetes, nem nagyon szeretjük mutogatni, mivel magánügy.
És mi van akkor ha őt zavarja ha látják? Van aki szégyenlősebb, van aki bármit megmutat.
A székletürítés is természetes dolog, mégsem tesszük és mutogatjuk csak úgy. Bár vannak akik ezt sem bánják.
Ha számára ez magánügy és ez őt zavarja akkor fogadd el, nem mindenki egyforma.
“ Tudom, te soha életedben nem írtál el semmit, jár a keksz.”
Én nem mondtam semmit, csak kérdeztem. Nem vagy kicsit frusztrált? Vagy csak bepállott a pelenka? :)
Már a válaszod is erre utalt, amikor le 15 évesezel valakit látatlanban.
Hallottam 40-es pasitól, meg 30-as nőtől is hogy “pelenka”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!