Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » T.i hogy szoktat0k megvenni a...

T.i hogy szoktat0k megvenni a betétet? Egyszerre mennyit vesztek?

Figyelt kérdés
Én már unom minden hónapban venni arra gondoltam hogy meg veszek többet. Nem fognak hülyének nézni ha többet veszek? 15-20 csomag?

2020. dec. 30. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
A pénztárost nem érdekli, mennyit veszel egyszerre. De nálad minden hónapban elfogy egy csomag? Pláne, hogy vannak tök nagy csomagok is. Én 40 darabos alwayst szoktam venni, az éjszakai talán 28 darabos, meg rossmann saját márkásat a gyengébb napokra, abban is van vagy 30 darab. Épp nemrég vettem mindegyikből, szerintem jövő nyárig tuti nem kell újra vennem.
2020. dec. 30. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
9, és mit csinálsz vele, miután a munkahelyeden kicseréled?
2020. dec. 30. 21:58
 13/24 anonim ***** válasza:
12. nem 9.vagyok de én is átálltam rá nemrég. ha van lehetőségakkor hideg folyóvízben kell átöblítani, kinyomkodni és vagy a speckó tasakba tenni amit veszel hozzá,vagy zacsiba. nem büdösödik, szuper anyaga van, teljesen bőrbarát. nekem azóta nincs viszkető irritáló érzésem, mióta moshatót használok😊😊
2020. dec. 30. 22:01
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
mondjuk olvastam véleményeket állitolag ha nem öblited ki azonnal akkor sem lesz büdös
2020. dec. 30. 22:01
 15/24 anonim ***** válasza:
56%
🙄🙄🙄🙄🙄Marha gusztusos lehet használni azt a mosdót, amiben a kolléganő a menstruációs betétből mossa bele a vérét.... meg higiénikus is..🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
2020. dec. 30. 22:06
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
Hol lehet venni mosható betétet? Ezt most hallom először, de szimpinek tűnik, legalábbis mint megoldás.
2020. dec. 30. 22:07
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
13.vagyok én speciel itthon használom csak őket de gondolom aki munkahelyen az rendbeteszi maga után a mosdókagylót!
2020. dec. 30. 22:08
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Én az Anyabioboltja oldalról rendeltem nagyon elégdett vagyok velük.
2020. dec. 30. 22:08
 19/24 anonim ***** válasza:
30%

9 vagyok.

Aki a moshato miatt hisztizik az belegondolt hogy masok meg a tampont huzzak ki abban a mosdóban ahol Te leszel/vagy.

Jobb helyeken persze a kukaba dobják (az is nagyon higenikus nyami), mashol meg a lefolyoba aztan hadd menjen.

Egyebkent tobb lehetőség van, a moshato betet tenyleg inkabb otthoni. De van ez a moshato bugyibetet szeruseg. De van meg 300 másik fajta, de nyilván a betet meg a tampon sokkal higenikusabb mint ezek😂

2020. dec. 30. 22:53
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
9/19 azért van különbség a között hogy valaki a wc-nél kicseréli, majd kidobja a betétet, és a között hogy odabattyog ahol kezet szoktak mosni az emberek, és ott kezdi el áztatgatni a véres betétet (esetleg még le is teszi mielőtt kimossa... - plázában láttam már ilyet sajna). szóval azt megértem hogy az emberek azért nem akarják, hogy a munkahelyen/otthonon kívül is nagyon elterjedjen
2020. dec. 30. 23:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!