Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » T.i hogy szoktat0k megvenni a...

T.i hogy szoktat0k megvenni a betétet? Egyszerre mennyit vesztek?

Figyelt kérdés
Én már unom minden hónapban venni arra gondoltam hogy meg veszek többet. Nem fognak hülyének nézni ha többet veszek? 15-20 csomag?

2020. dec. 30. 21:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Miért néznének hülyének?
2020. dec. 30. 21:46
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

hát én néznék egy nagyot ha az előttem lévő 15 csomag betétet venne, de valószínűleg a boltból kisétálás után már el is feletkeznék róla.

Ha egy hónapban elhasználsz egy teljes csomagot, miért nem szimplán csak 2-3csomagot veszel? Negyed évre így is bebiztosítanád magadat és azon sem aggódnál, hogy furán fognak rád nézni.

De nem is értem, hogy miért olyan nagy ügy a betétvásárlás, wc papír is kell folyamatosan, mégsincs tele egy egész kamra gondolom wc papírral otthon.

2020. dec. 30. 21:48
 3/24 anonim ***** válasza:
94%

Szerinted ki foglalkozik azzal egy boltban, hogy mennyit veszel...??

Örülnek, ha nagyobb a forgalom...

2020. dec. 30. 21:48
 4/24 anonim ***** válasza:
37%
Ennyit?? Ez 2 évre elég majdnem. De egyre biztos. Nekem többféle van itthon, aztán ahogy fogy, veszek egy egy csomaggal. Nagyon ritkán van az hogy duopakkot veszek. Van teljesen vékony, naturella, van éjszakai, van fülek nélküli, van libress erősebb napra stb.
2020. dec. 30. 21:50
 5/24 anonim ***** válasza:
67%
Basszus, ha ilyen sokat használsz, dokihoz is el kéne menned, mert ez azért annyira nem normális... amúgy nem gáz többet venni, amikor akció van a dm-ben, én akkor tárazok be több dobozzal.
2020. dec. 30. 21:51
 6/24 A kérdező kommentje:
Ennyit kb 1 évre vennék. 1 hónapban 1,5 csomag kell kb.
2020. dec. 30. 21:54
 7/24 anonim ***** válasza:
81%
senkit se érdekel mennyit veszel,nem ciki, ne foglalkozz vele. én most átálltam a mosható verzióra, nagyon pozitívan csalódtam benne:)
2020. dec. 30. 21:55
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Én is pontosan úgy, ahogy az 5-ös írja. Ha a dm-ben, vagy bárhol máshol jelentős árengedmény van, akkor veszek mondjuk 5-6 hónapra valót. Mert az már ezresekben mérhető spórolás.
2020. dec. 30. 21:56
 9/24 anonim ***** válasza:
30%

Nekem egy-egy ciklusnal kb 4-5 darab fogy max annyira kicsi a verzesem (fogamzasgatlo mellett).

Szóval en amugyis 2-3 havonta veszem.

Egyebkent en most akarok atterni a moshato betetre. Unom mar azt a mennyiseget is amit folyamat a kukaba dobok + rohadt budos is, nem egyszeruen bomlik. Es persze sokkal olcsobb ha veszel ebbol 3-4et vagy akar tobbet, soha tobbe nem kell venned betetet szoval költséghatékonyabb is. Persze mosni kell.. De mosogepek vilagaban szerintem ez kb a legkisebb problema:) csak egy otlet.

2020. dec. 30. 21:57
 10/24 anonim ***** válasza:
87%

8-10 doboz tisztaságit szoktam venni egyszerre (főleg mert az eurofamilyban 25%kal olcsóbb, amit használok, mint máshol, oda pedig csak pár havonta megyek- menzesz alatt is tisztaságit hordok és naponta 2-t használok - plusz amellett, hogy 3 helyen lakom még sokat is utazom, mindenhol tartok belőle - tampon dettó csak a müllerben tudom megvenni amit használok, abból is 4 16-os csomagot veszek)

Soha a kutya nem nézte, mennyit veszek ezekből.

2020. dec. 30. 21:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!