Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen hatékony és mennyire...

Milyen hatékony és mennyire gazdaságos a Ladypharma intim zuhany?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy vennék egyet, de nem tudom, mennyire jó és gazdaságos. Azt írják a kapszula tájékoztatóján, hogy többször is használható, de hogy hány alkalomra elég, azt nem. És hát az ára azért elég borsosnak tűnik. ( egy három darabos tejsavkapszula 1200-1300 Ft)
2008. dec. 1. 15:42
 1/5 anonim válasza:
Ezt szerintem már nem tudod újra használni, mert amikor használod, utána nem lehet látni, hogy mennyi maradt benne. Szerintem szupi műszer, és hatékony is, én nagyon szeretem!
2008. dec. 2. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor miért írják a tájékoztatóján, hogy többször is használható egy kapszula? Pont azért érdekel ez a típus, mert van egy másik is ( Aquatus néven ) aminek kimondottan rajta van a dobozán, hogy csak egyszer használható. Ha viszont a Ladypharma is egyszer használatos, akkor szerintem nagyon drága.
2008. dec. 2. 18:56
 3/5 anonim válasza:
A ladypharma kapszulái tényleg többször használhatóak. Több percre elegendő hatóanyag van bennük és egy öblítésnek nem kell hosszú percekig tartania. A ladypharma.hu weboldalon rengetek kérdésedre megkapod a választ a vendégkönyvben. Ha mégis van olyan kérdés amire nem találod a választ ott felteheted és egyenesen a cég egyik alkalmazottja adja meg a választ, arról nem is beszélve, hogy ő maga is használja és óriási tapasztalata van. Popsi öblítésre is kiválóan alkalmas. Igen, jól olvasod. :) Persze nem az a szár amit a hüvelybe használsz. Csak ajánlani tudom egyébként. A másikat ne vedd meg, az egy borzalom! (tapasztalat)
2009. okt. 19. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, nagyon hasznos volt, épp erre voltam kíváncsi!
2009. okt. 20. 10:20
 5/5 anonim válasza:

Szívesen! :)

Egyébként vettél már? Kipróbáltad? Tapasztalatod?

2009. okt. 21. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!