Milyen hatékony és mennyire gazdaságos a Ladypharma intim zuhany?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy vennék egyet, de nem tudom, mennyire jó és gazdaságos. Azt írják a kapszula tájékoztatóján, hogy többször is használható, de hogy hány alkalomra elég, azt nem. És hát az ára azért elég borsosnak tűnik. ( egy három darabos tejsavkapszula 1200-1300 Ft)2008. dec. 1. 15:42
1/5 anonim válasza:
Ezt szerintem már nem tudod újra használni, mert amikor használod, utána nem lehet látni, hogy mennyi maradt benne. Szerintem szupi műszer, és hatékony is, én nagyon szeretem!
2/5 A kérdező kommentje:
De akkor miért írják a tájékoztatóján, hogy többször is használható egy kapszula? Pont azért érdekel ez a típus, mert van egy másik is ( Aquatus néven ) aminek kimondottan rajta van a dobozán, hogy csak egyszer használható. Ha viszont a Ladypharma is egyszer használatos, akkor szerintem nagyon drága.
2008. dec. 2. 18:56
3/5 anonim válasza:
A ladypharma kapszulái tényleg többször használhatóak. Több percre elegendő hatóanyag van bennük és egy öblítésnek nem kell hosszú percekig tartania. A ladypharma.hu weboldalon rengetek kérdésedre megkapod a választ a vendégkönyvben. Ha mégis van olyan kérdés amire nem találod a választ ott felteheted és egyenesen a cég egyik alkalmazottja adja meg a választ, arról nem is beszélve, hogy ő maga is használja és óriási tapasztalata van. Popsi öblítésre is kiválóan alkalmas. Igen, jól olvasod. :) Persze nem az a szár amit a hüvelybe használsz. Csak ajánlani tudom egyébként. A másikat ne vedd meg, az egy borzalom! (tapasztalat)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, nagyon hasznos volt, épp erre voltam kíváncsi!
2009. okt. 20. 10:20
5/5 anonim válasza:
Szívesen! :)
Egyébként vettél már? Kipróbáltad? Tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!