Lányok, kisdolog után wcpapír-használatkor alhasatok vagy feneketek megkerülésével nyúltok oda?
Azt hittem, mindenki úgy csinálja, ahogy én, de nyáron erdőben kirándultunk, és egy társamat "fedeztem", eközben ő a másik módon végezte. Vagy ez függ attól, hogy wc vagy bokor?
(Nem a mozdulat irányáról érdeklődöm, azt tisztasági okból minden értelmes nő elölről hátrafelé teszi.)
Én is az alhasam felől...
Nem lehet, hogy véletlen kakilt is? Úgy már előfordul, hogy hátulról nyúlok mindenhova.
Én is hasam felől, csak nem akartam a válaszadókat előre befolyásolni.
Ha erdőben guggolni kell, már mindegy lenne, de akkor is a megszokás vezérel. Ez ugye egy ilyen rutinmozdulat...
Akivel ott voltam, tényleg lehet, hogy nedvesen:) áttörölte a hátsóját is, de simán lehet, hogy ilyen helyzetben inkább kerülte a terpeszt (valahol érthető), így már tényleg kényelmesebb másik irányból elvégezni. Ő szerintem énhozzám képest amúgy is jobban feltalálja magát, praktikus egyéniség.
No de nem ezek életünk nagy kérdései:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!