Eddigi fogamzásgátlóm nem kaptam sehol sem, ajanlottak a Harmonetet. Mik a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Ma kell elkezdjem es sehol sem kaptam Karissat. A harmonet ugyan olyan dózisú. 75/20 gestoden/etinilestrasiol. Ezt adta a gyógyszerész. Ti is valtottatok mar igy? Az összetevők alapjan?2020. dec. 27. 16:19
1/8 Angel3000 válasza:
Szia! Ha allergiás vagy a gesztodènra, vagy az etinilösztradiolra akkor ne szedd be, vagy volt már láb trobózisod, vagy vèralvadási zavarod van, cukor betegsèg, magas vèrnyomás, májbetegsèged volt korábban. Elèg erôs hormontartalmú fogamzásgátlószer!
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig a karissat szedtem, nem volt gondom. Az is ugyan ilyen erős. Inkabb tartsak szunetet es majd ha lesz akkor ujra kezdjem a karissat?
2020. dec. 27. 16:31
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor kezdjem a harmonetet? Ez a nyolcadik napom, vagy ma veszem be vagy szunetelek.
2020. dec. 27. 16:36
6/8 anonim válasza:
Teljesen ugyanaz a hatóanyag és ezek mennyisége és aránya, ezek egymást helyettesítő gyógyszerek.
Nyugodtan be lehet venni és folytatni a szedést. Nem számít gyógyszer váltásnak sem.
Ez olyan, mint a nurofen, algoflex, benuron... Fájdalomcsillapítók, mindegyikben ibuprofen van.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zold kezek!
2020. dec. 27. 18:25
8/8 anonim válasza:
A vivoanyag mas.
Lehet igy mas amugy, de az is lehet h jobb is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!