Menstruáció során volt már ilyen erős hasmenésetek?
Épp menstruálok, konkrétan pár perce annyira begörcsölt a hasam, és olyan hasmenést kaptam, hogy nem értem be a vécére időben. Tudom ez nagyon ciki, de nézzétek el nekem.
Ez lehetséges mensi alatt vagy inkább vírust szedhettem be szerintetek? Más tünetem nem nagyon van.
10es vagyok,
Sokszor van hogy annyira fáj első nap hogy szinte semmit nem eszek, vagy órákig semmit, ha tudok enni igyekszem mondjuk egy banánt vagy esetleg zabkasat enni hogy a gyógyszer ne marja a gyomrom. Lehet,hogy nem a legjobb megoldás, de ilyenkor pogácsát kívánok, vagy nem zsíros ételeket. Vagy rizs valami zöldségraguval (húst én nem eszem amugy se ), vagy egy jó zöldségleves :)
Szerintem az a lényeg hogy olyat egyél amit kívánsz is, kerülve azokat az ételeket amik amugy is hashajtó hatásúak lehetnek (nálam az olaj pl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!