Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció során volt már...

Menstruáció során volt már ilyen erős hasmenésetek?

Figyelt kérdés

Épp menstruálok, konkrétan pár perce annyira begörcsölt a hasam, és olyan hasmenést kaptam, hogy nem értem be a vécére időben. Tudom ez nagyon ciki, de nézzétek el nekem.

Ez lehetséges mensi alatt vagy inkább vírust szedhettem be szerintetek? Más tünetem nem nagyon van.

2020. dec. 27. 11:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És ilyenkor milyen ételeket fogyasztasz 10-es? Ha szabad kérdezni.
2020. dec. 31. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:

10es vagyok,

Sokszor van hogy annyira fáj első nap hogy szinte semmit nem eszek, vagy órákig semmit, ha tudok enni igyekszem mondjuk egy banánt vagy esetleg zabkasat enni hogy a gyógyszer ne marja a gyomrom. Lehet,hogy nem a legjobb megoldás, de ilyenkor pogácsát kívánok, vagy nem zsíros ételeket. Vagy rizs valami zöldségraguval (húst én nem eszem amugy se ), vagy egy jó zöldségleves :)

Szerintem az a lényeg hogy olyat egyél amit kívánsz is, kerülve azokat az ételeket amik amugy is hashajtó hatásúak lehetnek (nálam az olaj pl)

2021. jan. 1. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, hogy munkahelyen voltam a menzesz első napján, rendesen megebédeltem, majd ebéd után egy fél órával ittam egy tejeskávét. Na, utána nekem is az volt, hogy begörcsöltem, majd rohannom kellett. Ugyan nem szaladt be, de konkrétan pisiltem a hátsó kijáraton, már bocsánat. :D Utána még 2x is el kellett mennem, szerintem a kollégák vagy h.ülyének néztek, vagy szimplán levágták, hogy mi van...
2021. jan. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!