Canesten krémet hogyan kell felkenni oda?
Sziasztok.
MEgjártam a nőgyógyászatot és az orvos felíart Canesten krémet meg vaéami szájon át szedhető tablettát gombás ferzőzésre. Olyan gyorsan vége lett a vizsgálatnak, hogy a canestent el se mondta, hogy kenjem fel. Milyen mennyiséget vigyek fel? Csak kívülre szabad igaz? Ha felkentem akkor mennyi ideig hagyjam rajta és utána mossam le vagy fellszívódik? Még nem használtam ilyet. A tablettát elmondta hogyan kell, csak ezt nem pedig ez is fontos mivel ettől nem fog viszketni talán. Köszi előre is a válaszokat! 23L
A google nem működik a gépeden...???
Beírod, és kidobja a betegtájékoztatót (ami egyébként papíron ott van a dobozban)
Pontosan le van írva!
azt hittem hogy itt azért lesznek segítőkész emberek..
igen kerestem a googleban de ettől még nem írhatok ide is??
7..miért ez az emoji?
komolyan miért csak egy emojit tudtok írni?
lustaság??istenem..
Lustaság...??? Ezt te mondod, aki még a betegtájékoztatót is lusta voltál kiszedni a dobozból...? Nemhogy elolvasni?
ROTFLMAO
na jó ittt látom tényleg csak trollok vannak a 10-es kivétellével
...nagyon látszik a színvonal itt ahogy látom...
10-es köszönöm!
na mindegy törlöm a kérdést...nyugodtan időetek még itt úgyis ehhez értetek a legjobban..nacsá
Idézem a leírást:
A beteg bőrfelületet minden kezelés előtt le kell mosni és gondosan meg kell szárítani.
Az érintett bőrterületre naponta 2-3 alkalommal vigye fel vékony rétegben a krémet és finoman dörzsölje be. Egy tenyérnyi bőrfelület kezelésére általában 0,5 cm csíkban kinyomott krém elegendő.
Hüvelyfertőzés esetén a külső nemi szerveket naponta 2-3 alkalommal kell a krémmel kezelni.
Az újrafertőzés megakadályozása érdekében szükséges a szexuális partner egyidejű kezelése Canesten krémmel."
A te dobozodból kimaradt a papír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!