Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Semmi mellem pedig már felnőtt...

Semmi mellem pedig már felnőtt vagyok, ez valamilyen rendelenesség? Van más is így?

Figyelt kérdés
értem én hogy genetika miatt van olyan hogy valakinek kisebb és van akinek nagyobbra nő, na de az mitől lehet hogy 20 felett úgynéz ki a mellkasom mint egy tini fiúé? Tényleg még a legkisebb melltartó is teljesen eláll,csak a látszat kedvéért hordom, pushup is hiába mert nem tud mit felnyomni ,egyszerűen semmi. Nyilván önbizalmam 0 emiatt, nem merek férfiak előtt levetkőzni, strandra se járok. Mi lehet a baj?

2020. dec. 19. 18:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Vérzésed van? Eddig nem jutott eszedbe, hogy orvoshoz menj?
2020. dec. 19. 18:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Van mindig rendesen
2020. dec. 19. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos genetika. Persze, kivizsgaltathatod magad, az nem art, de valoszinuleg ezt dobta a gep, nem rendellenesseg all a hatterben.
2020. dec. 19. 18:33
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Ez genetika, de ne bánkódj, nagyon sok fiú van akinek ez tetszik.
2020. dec. 19. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hormonvizsgalatot csinaltatnek, de letezik ilyen alkat amugy. Ha nagyon zavar, ebben az esetben van ertelme egy pici csepp-alaku implantatumnak. A csepp alaku a gombolyu termeszetes, az a sok ronda pogacsa alaku mell a gombolyu.

Speciel en eredetileg csereltem volna veled, ugy utaltam anno, hogy nagy.

Isten orizz, hogy rabeszeljelek, de egy pici formas mellu kolleganom egyszer megmutatta, hogy implantatuma van, mert teljesen lapos volt. Se heg nem volt, se semmi termeszetellenes.

Ismerek hazaspart, ahol pedig a nagy melleket kedvelo ferfi beleszeretett a tok lapos nobe.

2020. dec. 19. 19:02
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Én világéletemben deszka voltam, nem is vesződtem melltartókkal, úgyis tök egyértelmű lett volna, hogy melltartó az, nem mell. :D Nekem szerencsére ez pont nem befolyásolta az önbizalmamat, mert nagyon zavarna, ha valaki a melleimért és nem a gondolkodásomért választana. Egyetemen volt egy csoporttársam, egy nagyon-nagyon okos, intelligens lány, akinek viszont akkora mellei voltak mint egy ház és pontosan láttam, mennyire szenved attól, hogy azok a pasik, akiket mágnesként vonzanak a mellei, sajnos agyilag nincsenek éppen a csúcson. Nem beszélve arról, hogy fizikailag a mindennapjaiban is zavaróak voltak a címlapmellei.

Visszatérve a melltartóhoz, én a mai napig camit, topot hordok, nem melltartót. Ami a párkapcsolataimat illeti, mindenki imádta az alkatom - beleértve a melleimet is, továbbá amikor ez beszédtémaként előkerült, hogy egy pasinak mi a preferenciája, sokkal többször mondták, hogy az apró mellek, mint hogy az óriások, persze lehet, hogy csak tapintatból. :D

2020. dec. 19. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

tudom hogy teged nem vigasztal, de en szivesen elcserelnem az enyemet, ami akkora, hogy csak nagymama melltartokat tudok hordani, es oldalrol ugy nezek ki mint egy P betu 😂

de ha teged zavar, biztos van olyan orvos aki megcsinalja neked, ugy hogy termeszetes hatast keltsen.

2020. dec. 19. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez miatt ne legyen önbizalom hiányod, normális férfit nem fogja zavarni.

32F

2020. dec. 20. 05:05
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

"nagyon sok fiú van akinek ez tetszik."

pedomacik álma

2020. dec. 20. 10:02
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
Ne magadból indulj ki 🤦‍♂️
2020. dec. 20. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!