Ciki vécépapírt rakni a bugyiba?
En is azt használom, most is.
Ami nem illatosított. A betéttől minden bajom van. Folyásnál is át ázik, feljön a ragacs.
Mondd el nyugodtan a barátodnak, hogy ez normális dolog nőknél, mármint a folyás..
És most neked erre wc papír pont megfelelő. Ne legyél gátlásos. Én is picit szégyenlősen, mosolyogva mondtam ezt neki el anno, hogy miért is kell az (?), semmi ügy nem volt belőle. Egy felnőtt férfi ezen nem fog nevetni úgysem. :)
Ha 24 vagy es komoly kapcsolat, tudhatja szerintem hogy wc papirt használsz tisztasagi helyett. Bar en ilyen utoljara akkor csinaltam mikor csorok voltunk, mint a templom egere.
En parommal mindent megbeszelek, es ez igy van jol szerintem. Ha meg csak bactok akkor tok mindegy.
Én nem aprózom el.
Az egész gurigát be szoktam tenni...
"Mondd el nyugodtan a barátodnak, hogy ez normális dolog nőknél, mármint a folyás.."
Bocs, de az nem normális, hogy egész nap kifolyik!
Léteznek egészséges nők is.
Nem értek egyet azzal, hogy csórók használnak wc papírt, mert nincs pénz betétre.
5! A nőknél igenis normális dolog a folyás, a hüvely így tisztitja önmagát. Egyén függő a folyás mennyisége, van akinél nagyon kevés, van akinél több.
(Egészséges a pH-m.)
Egy ápolt, magára sokat adó nővel is megeshet, hogy hasznal wc- papírt tisztasági helyett.
Nincs ezzel semmi baj, ha neked megfelelő, miért is szólhat ebbe bele más? :)
A barátodnak pedig csak nyugodtan, őszintén mondd el minek mi a célja. 😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!