4 cm - es petefészek ciszta veszélyes? Lehet rossz indulatú? Észre vették volna azt az ultra hangon? A menszessz el múlassza?
Figyelt kérdés
Hüvelyi ultrahangos vizsgatnál derült ki, csak folyadékkal van fel telve, szövet nincs benne.2020. dec. 17. 20:45
1/7 anonim válasza:
Nekem is pont akkora. Az orvos azt mondta csak 5 cm-től műtik meg. Várni kell vele, hátha felszívódik. 3 hónap múlva nézesd meg megint. Ha nagyobb lesz, szerintem műttesd meg. Én is azt tervezem. Kb. egy éve erős fájdalmaim vannak miatta és már elegem van belőle. Nem akarok bajt..
2/7 A kérdező kommentje:
És neked mit mondtak? Jó vagy rossz indulatu az amibe csak folyadék van? Gyógyszert nem ajánlottak neked? Köszi a válaszod, kedves vagy! :)
2020. dec. 18. 18:19
3/7 anonim válasza:
Jó indulatú. Gyógyszert nem írtak fel. Azt mondta az orvos hogy ez olyan, hogy néha megtelik folyadékkal azért szokott fájni. Azóta külföldön élek, csak nyáron megyek haza. Az orvos azt mondta elég akkor újra megnézetni. :)
4/7 anonim válasza:
én azt hallottam hogy a petefészekcisztátok hullhat a hajunk. nekem egyik oldalon ritkább, ott van a cisztám is. az orvos szerint ez pici: 3x 3,8 cm-es. szerintetek hajlandóak nekem kivenni jövőre? nem akarok ettől megkopaszodni.
5/7 anonim válasza:
ui: az ultrahangon azt is vizsgálják hogy rákos-e, nekem kiszűrték hogy nincs benne semmi.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. Én meg eddig nem tudtam rájönni, mitől hullik ennyire a hajam. Akkor lehet nekem is attól. :O
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is azon az oldalon ritkább a hajam elől ahol a ciszta van. Köszönöm a válaszokat!! Nagyon sokat segítettek!! De nekem akkor is ritkább volt amikor nem volt ciszta.. Nekem annyit mondtak az uh.n hogy csak folyadék van benne semmi rákos sejtre nem utal a jel. Szövet nem volt benne. Egyszerű kerek cucc..
2020. dec. 24. 04:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!