Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek ciszta veszélye?

Petefészek ciszta veszélye?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangos vizsgálaton és kimutattak egy 24 mm-es cisztát a jobb petefészkemben.Azt mondták,hogy fél év múlva mennyek vissza kontrollra.Nem hiszem el,hogy semmit nem csinálnak,csak várjak!Mit gondoltok?Megkéne műtettni,vagy várjak hátha felszivódik?Volt már vkinek ilyen probémája?Vagy van rá gyógyszer?
2010. jún. 16. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Az még akkora méret,hogy a menstruációs vérrel "eltávozik".

Nekem is ez volt.Mikor megjött,úgy görcsöltem,hogy a falat kapartam.(Pedig nem vagyok görcsölős)Úgyhogy ne idegeskedj!:)Nem lesz semmi baj!

2010. jún. 16. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Múlt pénteken nekem is kimutattak a bal petefészkemben egy 40 mm-es cisztát. :( Azért mentem el nőgyógyihoz, mert bal oldalt lent állandóan szúrt, meg minden mozgásra fájt.

A doki csináltatott egy vérvételt, annak ma lesz eredménye. Ez állítólag kötelező. C125 vizsgálat. Azt nézi, hogy nincs-e gáz a cisztával. Nekem azt mondta, hogy ha a vérvétel eredménye jó, akkor 6 hét múlva menjek vissza kontrollra, ha nem oké, akkor minél hamarabb.

Én utánanéztem itt, beírtam a keresőbe, hogy "petefészek ciszta" és sok oldalnyi anyagot dobott ki. Itt szinte mindenki a cickafarkfű teát ajánlotta (és még sok mást, de ezt 99%-ban). + Más fórumokon is mondták ezt a cickafarkfű teát inni és ülőfürdőnek is.

Jobbulást! ..és pozitív gondolkodást, hogy el fog múlni. :)

2010. jún. 16. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Kifogom próbálni azt a teát,remélem elmúlik.Neked is jobbulást kívánok!
2010. jún. 16. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem egy 57mm-es cisztám van már 2 éve, egyáltalán nem fáj sehol, most arra várok, hátha elmúlik magától.nem nagyon szeretnék műtétet ugyanis ennyi idősen (20 éves vagyok).mindenféle varázsgyógyszert kipróbáltam már gyógynövényekből, meg cickafarkfű teát is ittam már, nekem egyiktől se múlt el.nem azért mondom, h elszomorítsalak,de ezek szerint nem mindenkinek ugyanaz válik be.a jelek szerint nekem például semmi

azért hajrá, mindent meg kell próbálni

2010. jún. 17. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!