Felfázás lenne, vagy valami más bajom van?
Előző héten szombaton kezdődött az egyetlen tünetem, ami nem más mint a sűrű vizelési inger. Ez idővel csak rosszabb lett, és már akkor is érzem az ingert, miután a wc-ről felállok. Ha lent megnyomom a hasam (nagyjából a hugycsőnél), folyton érzem az ingert mintha pisilnem kéne, pedig nem is. Ugyanez van ha sétálok, vagy állok. Ezenkívül más tünetem nincs ami a felfázásra jellemző, pl az égető/csípő érzés, alhasi görcsök, vagy szagos vizelet stb. Pisilés után, tehát pont miután kiürítettem a hólyagom, nagyon erősen elkap ez a furcsa ingerszerű érzés, ami igen kellemetlen.
Ma felhívtam a házi orvosom, aki antibiotikumot írt fel rá. Nem szívesen veszem benne, mert azt se biztos, hogy ez felfázás, révén hogy csak egyetlen tünetem van. Nem mellesleg sose voltam még felfázva.
Szerintetek mi lehet ez, tényleg felfázás?
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!