Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Az egész hétfőn kezdődött fájt a torkom,lázam volt,illetve szúrt a pisilés,gondoltam fel is fáztam.Elmentem orvoshoz még aznap.Írt fel antibiotikumot,olyat ami húgyúti fertőzésre is jó(Furocef).A torokgyulladás és láz el is múltak 1 napon belül,azonban a hüvelyem be van gyulladva tegnap óta sárgás folyás jön belőle,elég sok jött tegnap és alig bírok mozdulni a fájdalomtól,csak fekszek egész nap.Szerintetek mi bajom lehet?Ne írjátok légyszi hogy menjek ügyeletre,mert mint írtam nem bírok járni sem a fájdalomtól,amit középen érzek.

2018. nov. 2. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát márpedig erre csak azt lehet írni, hogy menj orvoshoz.
2018. nov. 2. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen nőgyógyászhoz kellene fordulnod. Neked egy nagyon kiterjedt fertőzésed van. És ezt nem intézed el vény nélkül kapható szerrel, meg magától sem fog elmúlni.
2018. nov. 2. 09:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!Végül anyum felhívta a nőgyógyászát és fogadott engem,megvizsgált és nem tudta megmondani mi bajom mert hiába vesz kenetet,ilyenkor nincs labor,így hétfőn visszakell mennem.De írt fel gyógyszereket,és arra tippel,hogy nemi betegség lehet,a barátom viszont állítja,hogy neki semmi baja és sosem volt nemi beteg :(
2018. nov. 2. 12:26
 4/7 anonim válasza:
Háziorvos és nőgyógyász!!!
2018. nov. 5. 17:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Pénteken derül ki a tenyésztés eredménye,azaz,hogy mi okozta pontosan ezt az egészet.Már jobb az állapotom amúgy,antibiotikumnak és Klion kúpnal köszönhetően.
2018. nov. 7. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Bizonyos fajta nemi betegségeket nemcsak nemi érintkezéssel lehet elkapni, hanem WC-n, fürdőben, bárhol.
2018. nov. 8. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy nemi betegség volt-e ugyanis még mindig nincs meg a tenyésztés eredmènye:( hetfon derul ki,pedig ma kellett volna,ennyit a magyar egészségügyről.:(
2018. nov. 9. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!