A nemi szervemen megjelent egy kisebb dudor, ha megnyomom enyhén, akkor fáj is. Mi lehet ez?
Azért kérdezem itt, mert a jelenlegi helyzetben kb lehetetlen orvoshoz menni a településemen.
Olyan, mintha pattanàs lenne, ami még nem jött ki(legalábbis érzésre olyan). Láthatóan megvan duzzadva ott, és ha megnyomom fáj is. Ez nem a hüvelybemenetnél van, hanem sokkal fentebb, jobb oldalon, a nagyajak szélén.
Csak és kizárólag óvszerrel szexelek, és fix partnerem van, nyilvános mosdót nem használok, egyedül élek, szóval az itthonit is csak én használom, és rendszeresen fertőtlenítek mindent. Piszkos kézzel soha nem nyúlok magamhoz, mindig kezet mosok előtte fertőtlenítős szappannal, gyakran fürdök is. Bepirosodva nincs, kiütés szerű dolgok nincsenek.
Van valakinek valami tippje? Eléggé félek. Tegnap vettem észre, eddig nem volt ott.
Nem az alján van, fentebb van sokkal. Én is olvasgattak ezután, de nem ott van, ahol írják.
Egyes, kettes, remélem igazatok van, és csak az. Köszönöm mindenki válaszát! Akinek esetleg van még tippje, azt is szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!