Kisebb csomó a mellben menzesz alatt?
Sziasztok. 3 hete voltam hónalj - és emlőultrahangon. Ennek az volt az oka, hogy a hónaljamban 2 db érzékeny csomót találtam. Az ultrahangot végző orvos azt mondta, hogy biztosan nem daganat, mert se a mérete se a szerkezete nem tér el a normálistól, ezért “csak” enyhe gyulladásban van. A mellemet is megvizsgálta ultrahanggal, azt írta a zárójelentésre, hogy negatív, semmi elváltozást nem talált. Ekkor megnyugodtam.
Ma viszont találtam egy kis csomószerű valamit, de abban sem vagyok biztos hogy csomó, mert nem tudom körülhatárolni. Annyi, hogy kitapintható (enyhén kidudorodik a környezetéhez képest), amit csak akkor észlelek, ha nagyon megnyomom azon a részen a mellem. Nem mozgatható. Mivel szombaton jött meg a menstruációm, arra gondoltam hogy lehet csak a mirigy duzzadt meg. Mivel 3 hete voltam uh-n, kizártnak tartom, hogy ennyi idő alatt kialakult volna a mellrák. Ti mit gondoltok?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!