Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet bajom a vécéből lehúzásk...

Lehet bajom a vécéből lehúzáskor felfröccsenő víztől? Hüvelyi gyulladás, más bakteriális fertőzés?

Figyelt kérdés

Elkezdtem eléggé aggódni emiatt. Az történt, hogy egy gyors plázai kakilás után ahogy kicsusszant a dolog egyből lehúztam hogy ne terjedjen szét a szag, viszont ugyanúgy ültem a wc-n és nem álltam fel mikor meghúztam a kart, csak egy picikét emelkedtem el az ülőkétől kb. 5 centire, ennek ellenére rámfröccsent a koszos víz. Azonnal letöröltem, elöl hátul is ahova felfröccsent rám, de nem tudom ez mennyire baj. Nagyon félek hogy elkaphattam valamit.

N25

2020. dec. 9. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Igen, el lehet kapni, a széklet a kórokozók melegágya.

Jobb felemelkedni a vécéről, mikor lehúzod, illetve én mindig tisztálkodom nagydolog után / törlőkendő ill. otthon zuhany /.

Ezért mondják higiénikusabbnak az ázsiai típusú, guggolós vécéket. Európában is van néhány országban, főleg a Balkánon, a nyilvános vécék egy része. Nem spriccel fel semmi, nem ülsz rá eleve. Csak baromi kényelmetlen / Görögországban és Szerbiában találkoztam régen ilyennel /.

2020. dec. 9. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Velem is történt már hasonló. Nálam vonaton esett meg, hogy vécé használat közben tisztálkodáskor az elhasznált papírt visszafújta a fenekembe a vécéből feltörő menetszél. Szerencsére semmit nem kaptam el, de tényleg tartottam tőle. 26/N
2020. dec. 15. 18:29
 13/13 anonim válasza:
Igén, lehet
2020. dec. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!