Lehet bajom a vécéből lehúzáskor felfröccsenő víztől? Hüvelyi gyulladás, más bakteriális fertőzés?
Elkezdtem eléggé aggódni emiatt. Az történt, hogy egy gyors plázai kakilás után ahogy kicsusszant a dolog egyből lehúztam hogy ne terjedjen szét a szag, viszont ugyanúgy ültem a wc-n és nem álltam fel mikor meghúztam a kart, csak egy picikét emelkedtem el az ülőkétől kb. 5 centire, ennek ellenére rámfröccsent a koszos víz. Azonnal letöröltem, elöl hátul is ahova felfröccsent rám, de nem tudom ez mennyire baj. Nagyon félek hogy elkaphattam valamit.
N25
Igen, el lehet kapni, a széklet a kórokozók melegágya.
Jobb felemelkedni a vécéről, mikor lehúzod, illetve én mindig tisztálkodom nagydolog után / törlőkendő ill. otthon zuhany /.
Ezért mondják higiénikusabbnak az ázsiai típusú, guggolós vécéket. Európában is van néhány országban, főleg a Balkánon, a nyilvános vécék egy része. Nem spriccel fel semmi, nem ülsz rá eleve. Csak baromi kényelmetlen / Görögországban és Szerbiában találkoztam régen ilyennel /.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!