Lehet bajom a vécéből lehúzáskor felfröccsenő víztől? Hüvelyi gyulladás, más bakteriális fertőzés?
Elkezdtem eléggé aggódni emiatt. Az történt, hogy egy gyors plázai kakilás után ahogy kicsusszant a dolog egyből lehúztam hogy ne terjedjen szét a szag, viszont ugyanúgy ültem a wc-n és nem álltam fel mikor meghúztam a kart, csak egy picikét emelkedtem el az ülőkétől kb. 5 centire, ennek ellenére rámfröccsent a koszos víz. Azonnal letöröltem, elöl hátul is ahova felfröccsent rám, de nem tudom ez mennyire baj. Nagyon félek hogy elkaphattam valamit.
N25
Érdemes mielőbb megfürödni ilyenkor.
Különben kívülről elkapott betegség nem lehet olyan súlyos. Inkább aktus közben, amikor a hámrétegbe bedörzsölik, na attól nehéz megszabadulni.
Ha mindig elkaptam volna valamit, mikor a hülye tálca nélküli beleplottyanós vécék visszacsapnak, már nem élnék... :D
Van rá esély, de kicsi, főleg, ha megfelelően takarítva van a vécé. De legyen tanulság, hogy nem maradunk ülve lehúzáskor, nem is értem, honnan jött ez neked.
9-es
Megszokásból sajnos, otthon is mindig ülve maradok mert ülve törlöm ki a fenekem, otthon olyan az öblítés hogy egyáltalán semmi nem csapódik fel, úgy van kialakítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!