12 nappal előbb a mensi?
Párommal együtr voltam és hát gumi nélkül is betette. (De nem hosszú időre. 2x tolt rajta aztán kivette). Ezután ovulációkor barna folyásom lett. Azt hittem,hogy beágyazódott a pete,de mivel ennek már 4 napja, és azóta is vérzek, arra gondolok,hogy talán megjöhetett. De ez a mensi nem olyan, mint szokott lenni. Nem annyira vörös, nem olyan mértékű, és nincsenek benne méhnyálkahártya darabkák.
Szerintetek mi lehet?
Szerintem a legvalószínűbb az, hogy valamiért túl alacsony a progeszteron szinted, és ezért van pecsételő vérzésed. Nekem néha van ilyen, de utána a normális időben megjön normálisan. De ettől még lehet fertőzés, vagy beágyazódás is (utóbbinál valóban nem jellemző, hogy napokig barnázz, de nem is zárja ki a terhességet).
Én a ritkán előforduló barnázás miatt nem szoktam külön orvoshoz menni (mikor először volt, akkor utána mondtam az orvosomnak, de amúgy is el akart küldeni hormonvizsgálatra). Ha több napot késik a mensid, akkor viszont csinálj egy terhességi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!