Valakivel volt már olyan, hogy petefészek ciszta miatt nem lehetett később gyereke? Az írjon, aki már találkozott ilyennel.
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 20:54
11/16 anonim válasza:
Remélem neked is hasonlóan eltűnik!
De így te is cisztagyanús vagy, nekem félév az ajánlott vizsgálatra járás.
Figyelj te is oda rá! :)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenképp figyelek majd. :)
2020. dec. 2. 21:49
13/16 anonim válasza:
Dehogyis! Nagyon gyakori eltérés. Ettől nem leszel meddő. (Maximum más probléma tünete lehet. De 1x-2x szinte mindenkinél előfordul) Legutóbbi rákszürésen 5 cm-es cisztát láttak. Kaptam rá progeszteron készítményt, amit 10 napig kellett szedni. Ha nincs problémám, vissza se kell menni. 99%ban felszívódik. Ha mégse, akkor észrevehető tüneteket okoz. (Pecsételés, cikluszavar, fájdalom) Voltak is tüneteim és mikor végig szedtem a tablettát, elmúlt.
14/16 anonim válasza:
Bennem egy 7cm-es cisztát talált az orvos. Felírt egy gyógyszert duphaston a neve. 6napon át kell szednem, elmondta, hogy ne lepődjek meg, ha enyhe vérzést tapasztalok utána. Meg kell várnom két normál menstruációt, utána hívni a dokit. Mivel a női hormon termelésem a nullával egyenlő, ezzel fogjuk kicsit “meglökni”. Remélhetőleg elkezd felszívódni a ciszta és a diétával, amit tartanom kell, helyreállnak a hormonjaim is.
Megmondom őszintén, nagyon de nagyon remélem, hogy képes felszívódni még így 7centisen is. Eléggé megijedtem :/:)
15/16 A kérdező kommentje:
Elég nagy már az a 7 cm. Nem akarod megműttetni? :)
2020. dec. 9. 20:32
16/16 anonim válasza:
Az orvos azt javasolta, hogy várjuk meg a következő két mensit meg a gyógyszer hatását aztan meglátjuk merre tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!