Kezdek aggódni, mi lehet a probléma?
Sziasztok!
1 hete szúró fájdalmat érzek a petefészkemnél (jobb és baloldalt egyaránt). Először azt hittem ovulációs fájdalom, de azóta már túl vagyok az ovuláción és másképp is fáj (a ciklusom 26. napján járok, általában 32 napos a ciklusom). 1 csepp vér is volt, de az pont az ovulációnál, nem tudom számít-e. A fájdalmat néha érzem a derekamnál, medencémnél is szintén mindkét oldalon. Lehet most hülyének fogtok nézni, de a petefészket ki lehet tapintani kívülről? Mert én érzek egy-egy kis csomót, őszintén nem tudom, hogy ez a petefészkem vagy valami más.
Sajnos túlaggódós típus vagyok, és rögtön a legrosszabbra gondolok...Természetesen nőgyógyászhoz egyből bejelentkeztem, de 1 hónap múlva kaptam időpontot.
Ha esetleg számít:
20 éves vagyok
Nem szedek fogamzásgátlót
Nem váltogatom a szexuális partnereimet, eddig 1 férfival voltam, óvszerrel védekezünk
Legutoljára (és először) 9 hónapja voltam nőgyógyásznál, akkor mindent rendben talált
Nincs megállapított nőgyógyászati betegségem
A családban nem volt senkinek női szervi daganatos betegsége
Köszönöm a segítséget!
Egy biztos. Hogy nem sulyos. De ha petefeszek-gyulladas lenne, az orvost kivan. Az viszont elegge elviselhetetlenul fajna. Szurkalas lehet a hormonalis mukodestol, esetleg valamiert rendetlenkednek a hormonok. De az ilyen szinten nem surgos.
Biztos, hogy a petefeszek szurkal, es az is, hogy nem rosszindulatu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!