Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is tapasztal hasonló...

Más is tapasztal hasonló helyzetben égő érzést? Esetleg talált rá valamilyen megoldást?

Figyelt kérdés

Igen, voltam (egy jó magán) orvosnál. Teljesen egészséges vagyok. Minden, amit leírok általa igazolt, jóváhagyott.

Szóval...rajtam a stressz/idegesség/szomorúság/stb. odalent jön ki égő érzés formájában (valakinek a hasa/feje fáj, nekem ez). Néha pár perc alatt elmúlik, viszont van, amikor a nap folyamán vissza-vissza jön. Egyetlen hatásos "gyógymódot" találtam rá, ha egy melegítőpárnát odahelyezek.

Nyugodt, vidám pillanatokban sosem tapasztalom, de, ha valami negatív történik, ami felidegesít (és társai), már érzem is, hogy kezdődik.

2020. dec. 2. 10:43
 1/1 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Ilyet mèg nem hallottam, de mindig tanul az ember valami ujjat! Javaslom, hogy szedjèl B vitamin kopleszumot, az idegeid megerôsitèse cèljából, hogy jobban viseljed az èlet kihivásait! Egèsz nyárig szedjed! Remèlhetôleg segiteni fog a lenti ègô problèmádra is! Minden jót!
2020. dec. 3. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!