Honnan tudhatom hogy már nem hat úgy a fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 18:30
2/8 anonim válasza:
Sehonnan. Es olyan nem letezik hogy mar “nem hat ugy”. 20 evvel ezelott volt divat felulni arra a szekerre, hogy “hozzaszokik a szervezet”. De ilyen nincs. Vagy elrontasz valamit es becsuszik a gyerek, vagy eleve gyenge az a gyogyszer neked. De akkor mar az elejetol kezdve folyamatos pecsetelo verzest okoz.
3/8 anonim válasza:
De az is lehet, hogy csak félig hat. Tovább folytatva a gondolatmenetet, akkor fél gyerek csúszik be.
4/8 anonim válasza:
Ha pecsetelo verzesed van,vagy a menstruaciod nem pontosan jon meg, hanem kesik 1-2-3 napot, vagy ha esetleg amikor peteeresnek kene lennie, tehat kb ciklus kozepen, akkor pl szurkal a hasad (nekem peteereskor szokott csak, ha nem szedem a gyogyszert) Ezek utalhatnak a nem megfelelo mukodesre.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és nem értelmes válaszokat is! :D Peteéréstől kezdve folyamatosan mindjárt megjön érzésem van, a derekam leszakad, folyton fáj az alhasam, de csináltam tesztet, negatív lett és a gyógyszert is rendesen szedtem. Ezek utalhatnak rá?
2020. nov. 30. 20:25
6/8 anonim válasza:
Hat ennyibol nem lehet megmondani. Kesik?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, még van 10 napom mire megjön, de az utolsó együttléttől számítva már eltelt 27 nap.
2020. nov. 30. 21:14
8/8 anonim válasza:
Tablettaval is meg vannak a peteres tunetei, es a premens tunetek is. Nekem mar menstruacio elott egy hettel faj a mellem, hangulatingadozasaim vannak, nem kivanom a szexet, es szurkal a petefeszkem. Ez nem azt jelenti hogy nem hat a gyogyszer, volt olyan amit szedtem hogy folyamatos pecsetelo verzesem volt tole. Na az levaltasra kerult. Szedtem 2 felet is, amelyik olyan eros volt, hogy hanytam tole, es 1 hetes migrenes idoszakokat csinalt. De azoknal is megvoltak a tipikus menstruacio elotti tunetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!